1931 m. spalio 19 d. gimęs aktorius per savo gyvenimą suvaidino daugiau kaip 30 vaidmenų kine ir apie 20 serialuose, tačiau pačiu ryškiausiu vaidmeniu laikomas jo personažas „Vergėje Izauroje“. Šis filmas vadinamas pačiu populiariausiu Brazilijos serialu.

1979 metais pagal Bernardo Guimaraeso romaną sukurtas serialas sumušė visus rekordus ir ekrane gyvuoja jau beveik 30 metų. Filmas rodytas 79 šalyse.

R. de Falco prisipažino, kad po šio serialo daugelis gatvėje sutiktų žmonių jį laikė visų pirma „blogiečiu“ – toks įtikinamas buvo jo sukurtas personažas.

Įdomu tai, kad paskutinį kartą R. de Falco nusifilmavo taip pat seriale „Vergė Izaura“ – prieš tai rodyto filmo naujame variante, pasirodžiusiame 2004 metais. Garbus jo amžius tuomet nebeleido jam vaidinti Leonsijaus, tad jis atliko Leonsijaus tėvo komandoro Almeidos vaidmenį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)