„Tikrai nieko nekomentuosiu“, - iš pradžių DELFI pareiškė G. Balčiūnas. Tačiau netrukus jis pripažino, kad vis dėlto praėjusį šeštadienį buvo apklaustas policijos pareigūnų.

„Mes su jais viską išsiaiškinome ir jokio tyrimo jau nėra... Na, gal už tai bus skirta bauda“, - sakė „Tango TV“ pramoginių naujienų laidos „Dolce Vita!” vedėjas.

G. Balčiūnas į sostinės patrulių akiratį pakliuvo naktį iš penktadienio į šeštadienį. Gatvėje patruliuojantiems pareigūnams įtarimą sukėlė automobilis, kuriame jie užtiko vyriškį ir moterį.

Per automobilio apžiūrą buvo rastas maišelis su, kaip įtariama, narkotikais. „Nežinau, iš kur jie atsirado, gal kažkas pasityčiojo... Na, pro langą įmetė, ką aš žinau“, - nebuvo šnekus G. Balčiūnas.

Paklaustas, su kuo jį policija užklupo automobilyje, TV laidos vedėjas patikino, kad tą vakarą buvęs kartu su žmona. Daugiau įvykio detalių jis nepanoro komentuoti, tačiau užtikrino, jog nuo šiol automobilyje bus su „uždarytais langais“.

Sparčiai karjeros laiptais kylantis G. Balčiūnas šį sekmadienį turėtų vesti šeštojo „Tango TV“ gimtadienio renginį.

Televizijos programų direktorius Liutauras Elkimavičius prisipažino tik iš DELFI sužinojęs, jog G. Balčiūnas savaitgalį turėjo bėdų su policija.

„Kai ši informacija pasitvirtins, sprendimai bus priimti, - sakė L. Elkimavičius. - Aišku, tai netoleruotinas dalykas, bus kažkokių priemonių imtasi. Kol kas apie tai nieko nežinau ir nenorėčiau imtis kažkokių įsipareigojimų – jį bausti ar atleisti“.

DELFI primena, kad neseniai viename interviu G. Balčiūnas prisipažino, jog kurį laiką nevartoja alkoholio, nerūko, nors, kaip jis pats sako, anksčiau pasitaikydavo visko.

G. Balčiūnas TV3 televizijoje vedė laidą „Po velnių“, dalyvavo šou „Mergišiai“, šiuo metu „Tango TV“ veda laidą „Dolce Vita!“ ir yra pagrindinis pastarosios televizijos šiemet švenčiamo 6-erių metų gimtadienio „veidas“.

Darbas TV ekrane vyrui nėra pagrindinis pragyvenimo šaltinis, jis veda renginius.

Televizijos žvaigždė yra vedęs psichologę Renatą, jiedu augina 10-ties mėnesių dukrelę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją