"Gana visiems ją dangstyti, vadinkite daiktus tikraisiais vardais - mano dukra geria! Tiksliai nežinau, ar jos užgėrimai trunka savaites, ar tik dienas, tik kai Džordana ilgesnį laiką išsijungia telefonus, suprantu, kas tuo metu jos gyvenime vyksta. Spaudoje perskaitau, kad ji vėl nepasirodė renginyje dangstydamasi kokia nors liga, bet tiesa juk kitokia! Mano nuomone,alkoholizmas yra liga ir visuomenė turi suprasti, kad Džordana serga. Tikiu, kad ji būtų suprasta ir palaikoma. Juk kiek žymių atlikėjų gėrė, bet susiėmė ir toliau dainuoja, o va mano vaikas vis dar nesustoja", - sunkiai atsiduso moteris.

Dainininkės mama daug kartų dukterį bandė įkalbėti gydytis, o pastaroji vis numesdavo ragelį.

Pasak N.Preikšienės,taurelės nevengia ir Džordanos draugas Sergejus.

"Blogiausia yra tai, kad Džordana raminamuosius vaistus, kurie jai buvo skirti nuo depresijos, maišo su alkoholiu. Tada ji ilgam užmiega arba būna apdujusi", - kalbėjo Dž.Butkutės mama.

Mamai pritarė ir apie Džordanos problemas žinanti dainininkės sesuo Andželita.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją