Pasak jo, Klaipėdoje, privažiavus prie kelto, jis jautėsi labai blogai.

„Rodės, kad ant kūno galėčiau kepti kiaušinienę, nes visas degiau. Turbūt Dievo pirštas lėmė, kad pirmasis priplaukęs keltas neėmė keleivių bei mašinų ir nuplaukė. Jaučiausi jau visai blogai, bet dar paskambinau organizatoriams paklausti, ar šalia scenos yra greitosios pagalbos mašina. Kadangi jos nebuvo, nusprendžiau, kad neverta rizikuoti ir labai atsiprašęs išvykau į ligoninę. Temperatūra buvo 39,5 laipsnio, radę infekciją ir virusą daktarai iki šiol manęs neišleido. Jaučiuosi geriau, bet vis tiek dar man leidžia antibiotikus bei stato lašelinę,“ – pasakojo Deivis.

„Esu puikiai globojamas ir tikrai norėčiau nuoširdžiai padėkoti Klaipėdos jūrininkų ligoninės vyriausiam gydytojui Jonui Sąlygai ir visiems kitiems, kurie manimi taip puikiai ir profesionaliai rūpinasi,“ – „Muzikos žinioms“ pridūrė dainininkas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją