Jaunoji vestuvių dieną pasipuošė Juozo Statkevičiaus kurta suknele su įspūdingu nuometu. Dizaineris papuošė ir sutuoktuvių liudininkę – jaunojo brolio Jono žmoną Živilę. Ryškiai mėlyna spalva šventę nuspalvino pamergių suknelės.

Ištarti lemtingus žodžius pora iš Kauno – jaunojo tėvų namų – išvyko į Druskininkus. Liškiavos bažnyčioje, išpuoštoje austomomis, liaudiškai tariant, kiniškomis rožėmis, jaunieji susituokė.

Pobūvis vyko Druskininkuose įsikūrusiame „Europa Royal“ viešbutyje, kurio kiemelyje specialiai buvo pastatyta didžiulė palapinė.

Virš šimto svečių linksmino vakaro vedėjas Vytautas Rumšas jaunesnysis ir grupė „Pelenai“. Vestuvių vidurnaktį vainikavo įspūdingi fejerverkai, papuošę dangų skambant specialiai pritaikytai muzikai.

Antrąją dieną apie vidurdienį jaunieji atsisveikino su svečiais ir išvyko medaus kopinėti į Seišelių salas, kuriose poilsiauja iki šiol.

Daugiau įspūdžių iš vestuvių – fotoreportaže:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)