„Nebuvo nei sveikatos, nei laiko... Labai gerai, kad nesulūžau salėje. Skauda nugarą, nelabai turiu jėgų šokti ir daug kas pastebėjo, kad aš nesistengiau“, - po pasirodymo prisipažino atlikėja.

Nataliją po pirmosios repeticijos ėmė kamuoti nugaros skausmai, netrukus paaiškėjo, kad tai – dėl tarpšonkaulinio nervų šaknelių uždegimo.

Vos užsiminusi, kad dėl sveikatos problemų ketina nešokti, ji susilaukė aplinkinių priekaištų. „Vėl Zvonkės bajeriai su sveikata?, - atkartojo ji. - Pagalvojau, kad atšoksiu, nesvarbu, kaip, bet garbingai išeisiu iš projekto“.

Serga už Kariną

Paklausta, kuri pora „YVA“ lyderiai atrodo stipriausia, Natalija atviravo: „Jeigu labai atvirai, stipriausi yra Lietuvos televizijos atstovai (red. pastaba – Ignas Krupavičius ir Beata Skaisgirytė), nes turi gerą užnugarį“.

„Kai buvo pirmasis pusfinalis, Ignas iš žiūrovų gavo daugiausiai balų – ar tai normalu?, - stebėjosi dainininkė. - Man geriausiai šoka Karina. Ji – profesionalė, tikrai verta atstovauti Lietuvai. Nepadarytų mums gėdos tikrai, o ji liko antroji..“.

„Gal LTV žiūrovams jis žinomas žmogus, bet man - ne. Žiūrint iš populiariojo žiūrovo pozicijos, balsai turėtų būti atiduoti Karinai ir balerinai Jekaterinai Romankovai“, - pridūrė ji.

Nusipelnė poilsio

Be šokių projekto, šiuo metu ji pluša laidose „Vasara su Ambrozija“ bei „Talentų medžioklė“, ne tik dalyvauja daugybėje koncertų, bet ir juos organizuoja. Natalijos rūpesčiu išlieka ir sceninių kostiumų kūrybinis procesas, tiesa, pati ji drabužių nesiuva.

Pirmą kartą sukritikuota už suknelę su Lietuvos trispalvės spalvomis ant „užpakaliuko“, Natalija pasisiuvo kiek kitokio modelio drabužėlį, tačiau taip pat ne daugiau dengiantį kūną. Atlikėja savo išvaizda buvo patenkinta ir į kritiką tik numojo ranka.

Paklausta, kada bus laikas atsipūsti ir pasirūpinti sveikata, N. Zvonkė nusišypsojo ir patikino, kad rugpjūčio 2 – 14 dienomis iškeliauja poilsiauti į kaimo turizmo sodybą prie ežerų. „Prieš naują sezoną poilsio labai labai reikia“, - kalbėjo ji.

Žvaigždutė ar žvaigždė?

Prieš pasirodymą „Šokių Eurovizijoje“ pavadinta Lietuvos šou verslo žvaigždute, N. Zvonkė paskui prisipažino – šį pristatymą sugalvojo jos vyras Deivydas, todėl projekto vedėjai čia niekuo dėti.

„Niekada nevadinau savęs didele žvaigžde. Tiesiog esu matomas žmogus, todėl geriau žvaigždutė nei žvaigždė“, - nusijuokė moteris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją