Pasiteiravus, kokie keliai atvedė į Krekenavą, A.Jasiulionis sakė buvęs apsisprendimų kryžkelėje ir šiek tiek dvejojęs, ar važiuoti į Panevėžio rajoną ar Pivašiūnus. „Galiausiai nusprendžiau važiuoti į Krekenavą, nes esu tikras aukštaitis, o ne koks nors dzūkas“,– matydamas rodomą dėmesį per mikrofoną aiškino Pupų Dėdė.

Su savo augintiniais Krekenavoje apsilankęs A.Jasiulionis neslėpė, kad sugrįžus iš kelionės po Europą Lietuva jo išskėtusi rankų nelaukė. Kadangi, daugelio nuomone, žengdamas drastišką žingsnį ir pardavęs visą turtą, jis pasielgė labai kvailai, tai tapo benamiu. Vienintelis jo ir augintinių būstas – namelis ant ratu. Pasidomėjus, kur apsistoja nakčiai, A.Jasiulionis išdrožė: „Kaip ir dauguma „furų“ vairuotojų, nakvoju ir gyvenu degalinėse. Turiu sau ir savo draugams stogą virš galvos, šiokias tokias patalpas.“

Pasidomėjus ateities planais, A.Jasiulionis patikino, kad dabar ketina šturmuoti Aziją.

Ekstravagantiškas muzikantas kelionę ketino pradėti nuo Lenkijos, paskui važiuoti į Slovakiją, Vengriją, Rumuniją, Bulgariją, Graikiją, Turkiją, Iraną, Pakistaną, Indiją, Tailandą, Birmą, Malaiziją, Indoneziją bei Papua Gvinėją. Girdėdami tokius keliautojo pažadus jauni krekenaviečiai kvatojo susiėmę pilvus ir Pupų Dėdę vadino, jei jau ne melagiu, tai bent geru pasakoriumi.

Priminus seno automobilio gedimus Europoje, jo remonto problemas, lėšų stygių, A.Jasiulionis bent išoriškai išliko optimistu. Jis tvirtino, kad mašina, o kartu ir būstas ant ratų, atlaikė šaltį ir karštį, įveikė Alpes, Pirėnus, Siera Nevado kalnus, kuriuose tokie pakilimai, kad kai kur tekdavo važiuoti pirma pavara, todėl tuo automobiliu pasitikėti verta.