Nešini dovanėlėmis ir gėlėmis į gimtadienį skubėjo daugelis pramogų pasaulio atstovų.

Vyras tikino didelių gimtadienio švenčių nemėgstantis, todėl šeštadienį, tikrąją savo gimimo datą, jis paminės tik artimiausių žmonių rate: „Nesu didelis gimtadienio puotų mylėtojas, tikrai nepalaikau kažkokiu šventimų klubuose. Rytoj turėsiu vakarienę su sau labai artimais žmonėmis ir tuo apsiribosiu“.

Paklaustas, kodėl simboliškam šventės paminėjimui pasirinko tokią nestandartinę erdvę, Žilvinas tikino ilgai norėjęs „skaniai“ pasišnekučiuoti meno apsuptyje: „Visuomet taip atsitinka, kad kažkur pasaulyje pagauni gerą mintį ir pagalvoji, kodėl to paties nepadarius Lietuvoje. Man yra nesvetima mecenavimo ir kultūros priedermė, todėl labai džiaugiuosi, kad pavyko rasti bendrą kalbą su galerija „Vartai“ ir daugelį užsienio diplomatų bei draugų šįvakar supažindinti su nežinomų lietuvių menininkų kūryba".

„Šie autoriai ir jų darbai yra pripažinti kitose šalyse, tačiau jie nenori būti žinomi Lietuvoje. Jie nenori savęs sprogdinti ir deginti ant lietuviško dogmų laužo. Visas šis vakaras man primena priėmimus Niujorke, kur yra didelės erdvės, mažai žmonių, geras šampanas ir nesibaigiantys pokalbiai bei diskusijos", - pridūrė Žilvinas.

Ž.Grigaitis tikino daug dėmesio dovanoms neskiriantis: „Dovanos dar neišvyniotos, todėl noriu pasakyti, kad visai nesvarbu, kas yra viduje, man svarbiausia – dėmesys, rankos paspaudimas, galimybė pasikalbėti. Žmones kviečiau ne dėl dovanų, tiesiog norėjosi drauge pakelti vyno taurę. Tos dovanos, kurias man dovanoja duktė, yra labai svarbios. Ji pati jas kuria – lipdo, daro, paišo. Tai man labai artima ir bandau visus jos kūrinius išsaugoti“.

38 – ąjį gimtadienį šeštadienį švęsiantis Žilvinas prisipažino nejaučiantis jokio diskomforto dėl savo amžiaus: „Metams bėgant, daugelis ima slėpti savo amžių. Aš manau, kad tai yra absoliučiai natūralus dalykas, todėl tikrai neverta dėl to kompleksuoti“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją