Prisiminusi lemtingą krepšininkų sutiktuvių incidentą, kuomet „slaptu" mikrofonu mergina įamžino asmeniškas savo ir Šarūno akimirkas, Goda tikino išmokusi būti atsargesne.

„Būsiu atsargesnė. Tuo metu mane buvo užplūdę daugybė emocijų: krepšininkų sutiktuvės, man juos reikėjo pakalbinti, dariau tai pirmą kartą, jaučiausi pasimetusi, tarsi nesava...Natūralu, kad jaudulys padarė savo. Šįkart labai skaudžiai padarė. Kai su Šarūnu susitikome nuošaliau nuo visų, aplinkui nesimatė nei kamerų, nei fotografų, ir aš visai užmiršau tą nelemtą įsegtą mikrofoną", - žurnalui „Žmonės" pasakojo Goda.

„Tą akimirką atrodė, kad visame pasaulyje esi tik tu ir tavo žmogus. Tikrai tokiu metu negalvoji nei apie reklamą, nei apie paparacus, nei kad viskas gali štai taip apsiversti.Dabar suprantu, kad visur turi būti atsargus, budrus ir nepasiduoti emocijoms. Jausmų prasiveržimas - didžiausia mano klaida", - pridūrė nusivylusi mergina.

Goda tikino svarstanti, ar sugrįžti prie specialios reporterės darbo laidoje „Kakadu". Grupės „69 danguje" narė pasipiktino laidos prodiuserių sprendimu paviešinti visai netyčia įamžintas jos intymias akimirkas.

Paklausta, ar viešėdami Prancūzijoje, jie stebėjo Lietuvoje platinamus žiniasklaidos pranešimus, Goda prisipažino akylai sekusi situaciją tėvynėje: „Taip, skaitėme ir stebėjome, kas ką kur rašo. Aišku, tai erzino, bet pasižadėjau sau neatsakinėti į telefono skambučius".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją