Iš karto po incidento Mia
DELFI
žurnalistei sakė:

„Jeigu ji atsiprašytų... aš nesu ilgai pikta laikantis žmogus. Ji nesijaučia kalta, ji jaučiasi dievaite. Viskas žmogui nukrito iš dangaus. Ji absoliučiai neturi nieko, viskas taip gerai jai sekasi, tai kodėl gi nepasidžiaugti ir nepabūti dievaite bent jau šiandien? Žmogus, kuris gyvena tuo nuo vaikystės, tas, kuris tiki savo svajonėmis, tyliai tuo džiaugiasi. O čia visiškai kitaip – Natalija yra dievaitė ir tuo didžiuojasi“, - sakė Mia.

„Dieve mano, jeigu mes visi taip „sudievėtume”, tai kas čia būtų? Čia būtų karas. Ir taip jis vyksta. Nematomai, bet jis vyksta... O iki tokio dalyko... nežinau...O ji jaučiasi nekalta“, - toliau nustebusi sakė Mia.

LNK laidoje „Kakadu“ Mia tikino, kad N.Zvonkė, o ne ji pradėjo muštynes: „Kai mes pradėjome ginčytis, ginčijomės, ir tada ji mane stvėrė, nubraižė, subraižė, ant rankos po to buvo mėlynės, kraujosrūvos, nagai nulupti, plaukai išrauti – kažkoks pravalas”, - laidoje skųsis dainininkė.

„Jos sesuo Kristina bandė mus išskirti, bet apsitaškė jos veidas mano kraujais… Iš tiesų, iš mano piršto kraujai bėgo fontanais, - skundėsi pareiškimą policijai rašanti Mia. - Aš norėjau apsiginti ir gyniausi. Aš nesileidau talžoma – imkit mane ir draskykit – tikrai taip nebuvo“.

Tuo tarpu kita konflikto dalyvė, Natalija Zvonkė, „ugnies įžiebimu“ kaltino Mią. Anot dainininkės sesers, taip pat grupės „Yva“ narės, dėl merginų muštynių kaltas alkoholis.

„Mia padaugino alkoholio, sklaidėsi per visą vakarėlį – kraujas … aš tą kraują mačiau, ir mačiau, kaip krito nuo baro… krito ji ir kažkaip tuos pirštus užsigavo, nusilaužė nagą – rėkė, kad nagas lūžo“ – pasakojo Zvonkės sesuo Kristina.

Klubui.lt dainininkių atskleistos versijos taip pat skyrėsi kaip diena ir naktis.

Realybės šou „Trečias nereikalingas“ vedėja Mia sakė, jog nesutarimų priežastis galbūt atskleis vėliau, tačiau jei ši istorija išlįs į viešumą, paaiškės „daug negražių dalykų apie N.Zvonkę“.

"Vakarėlyje prie manęs priėjo Deivydas Zvonkus ir pradėjo klausinėti: „Mia, na, kodėl jūs nesutariate su Natalija?“, - prisiminė Mia.

Tačiau jiems išsikalbėti nebuvo lemta – netrukus Natalija kolegei kibo į plaukus ir per kilusias grumtynes lūžo Mios nagai. Tiesa, Mia skolinga neliko – Nataliją apipylė šampanu.

„Natalija – žmogus be sąžinės. Ji prisišiukšlinusi iki ausų“, - N.Zvonkės poelgiu pasibaisėjusi Mia nevyniojo žodžių į vatą.

Pasak Natalijos, dėl kilusio incidento greičiausiai kaltas alkoholis. „Mergina stipriai pergėrė“, - tvirtina N.Zvonkė, kuri, po koncerto atvykusi į „Prie universiteto“ vykusį vakarėlį, buvo, jos teigimu, visiškai blaiva.

Pamačiusi, kad Mia aktyviai bendrauja su jos vyru, Natalija bandė perimti iniciatyvą į savo rankas, tačiau išgirdo ne pačius maloniausius žodelius, adresuotus jai. „Tu esi paskutinė paleistuvė“, - bet tai sušvelnintas variantas“, - pasakojo Natalija. – „Kaip tu, Zvonkau, gali su tokia gyventi?“

Pasak Natalijos, po žodinės atakos Mia ėmėsi ryžtingesnių veiksmų ir kibo į atlapus. „Aš ją stumtelėjau, ji griuvo, nusilaužė piršto nagą, - apie skandalingą Stano vestuvių vakarėlį pasakojo N.Zvonkė. – Ji kabinėjosi ir prie kitų svečių – kai kalbėjomės su Gediminu Jauniumi, jį kažkuo apipylė. Gediminas net sušuko: „Ei, ką darai?“

Antradienį išplatintame LNK pranešime spaudai pranešama, kad trečiadienį savo vedamoje laidoje „Trečias nereikalingas“ papasakos, kad tarp jos ir Natalijos karo kirvis iškastas jau seniai. Mia yra gavusi netikėtų telefoninių žinučių nuo Natalijos vyro Deivydo su įvairiomis ir nedviprasmėmis užuominomis, todėl dabar mergina yra pasiruošusi atskleisti visą tiesą.

Laidos kūrėjai pateikia versiją, kad dėl konflikto yra kaltas ne kas kitas, o Natalijos vyras Deivydas, kuris, galbūt, simpatizavo Miai.

Dienraštyje „L.T.“ Natalija savo kolegės kalbas pavadino "kliedesiais".

„Stvėriau, nubraižiau, subraižiau, talžiau? Ar matote ant mano kūno menkiausią įbrėžimą? Jei būčiau taip elgusis, Mia, matyt, irgi į mane būtų stipriau įsitvėrusi. Jei ji, kaip teigia, gynėsi, nuo tokių nagų kaip jos turėjo ne tik įbrėžimų, bet ir žaizdų likti. Ar jūs įsivaizduojate, kad Zvonkus laikė jos ranką, o aš nagus nukapojau?“ - sakė „Yvos“ narė ir pridūrė, kad, jos manymu, ne tik Mia, bet ir LNK televizija (šiame kanale Mia veda laidą „Trečias nereikalingas“), žaidžia nešvarius žaidimus.

Taigi į šį komišką konfliktą įsivėlė ir pagrindiniai komerciniai kanalai - LNK gina Mią, o TV3 pateikia N.Zvonkei palankesnę informaciją, man šiame kanale pastaroji veda laidą „L.T. paparacai“.

DELFI skaitytojams siūlo balsavimą: kurios iš dainininkių muštynių versija labiau tikite? Balsavimas - kolonos dešinėje viršuje

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)