Vos išgirdusi DELFI dominančią temą, Goda iškart skubėjo pasiteisinti: „Mano nuogos vaizdų tikrai nėra, nieko ypatingo tose nuotraukose. Galiu nuvilti. Mergaitės paplūdimyje atrodo nuogesnės nei pamatysite mane. Nėra taip, kad būčiau tik rankomis prisidengus ten kažką“.

Fotografuojasi visos Lietuvos žvaigždės

Ne pirmą kartą prieš fotoobjektyvą apsinuoginanti mergina priima tai kaip normalų reiškinį. Anot jos, „visi taip daro“.

„Jeigu tai būtų neįdomu, niekas tai nedarytų. Vadinasi, to reikalauja, nežinau, žmonės. Pačiam yra kažkoks įdomumas“, - paaiškino ji.

Paklausėme Godos, ką apie jos apsinuoginimą galvoja jos tėvai. „Jūs man pasakykite nors vieną žvaigždę, kuri Lietuvoje nėra turėjusi atviros fotosesijos, ar su apatiniais, ar su naktiniais. Nesu aš vienintelė tai padariusi. Apskritai daug žvaigždžių tai daro, pažiūrėkime į užsienį“, - klausimo nesuprato ji.

„Tai – darbo dalis, - nenustygo ji. - Aišku, tu pasirenki. Jeigu tas pasiūlymas tave suintriguoja, kodėl gi neišbandyti, kol esi jaunas ir pakankamai savimi pasitiki“.

Menas ir malonumas

Paklausta, ar jai pačiai malonu tai daryti, grupės „69 danguje“ narė atsakė: „Aš tikiuosi, kad senatvėje man bus ką prisiminti. Man asmeniškai tai – gražu, nematau tame nieko blogo. Jeigu tai gražus menas, gražios nuotraukos, tai kodėl gi ne?“.

Vis gi, Goda turi tabu, kurių ji nenorinti peržengti ir tikina, kad neperžengs. „Kas man yra tabu? Fotografuotis absoliučiai nuogai. Aišku, tu gali nusifotografuoti apsirengusi, o su „Photoshopu“ pakeisti tam tikrus dalykus, bet turi pasitikėti tais žmonėmis, su kuriais dirbi ir turi likti patenkinta rezultatais. O jeigu jau esi nepatenkinta – stengtis, kad nuotraukos nepatektų į spaudą“, - pasakojo ji.

Reikalauja populiarumas

G. Sabutytė anksčiau buvo apsinuoginusi žurnalui „FHM“, kai Lietuvos vyrai išrinko ją seksualiausia Lietuvos mergina. Tąkart ji nuotraukose buvo su apatiniais. Kitą kartą ji pasirodė ant žurnalo „Žmonės“, kūną pridengusi tik gėlių žiedais.

Ar tik ne dėl populiarumo visa tai? „Galbūt dėl populiarumo, galbūt daugelis tai daro apskritai dėl savęs. Tuo metu niekas nesureikšmino mano apsinuoginimo. Manau, kad darbas viską verčia aukštyn kojomis. Kartais net ne nuo tavęs priklauso, koks bus susidomėjimas, intriga. Nėra, kad tuo mėgaučiausi, gyvenu toliau, o nuomonių visą laiką visokių yra“, - atsakė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją