Pasak jos, pustuštis Dž. Butkutei skirtas puslapis – prasta padėka už jos nuopelnus. „Dainininkė, šiemet nuostabiai atšventusi savo 40-tą jubiliejų, tiesiog neįvertinta, - DELFI redakciją pasiekė gerbėjos nusiskundimas. - Daugiau nei 20 metų atiduota scenai, nesvarbu kokia įvairi būtų žmonių nuomonė, ji yra aktyvus muzikos pasaulio asmuo, gerbėjų mylima ir gerbiama jau daugelį metų“.

Gerbėja skundėsi, kad į laisvąją enciklopediją ji niekaip negalinti įdėti paprasčiausios nuotraukos (nekalbant apie informacijos atnaujinimą), kuri vėliau būna pašalinama.

„Nesuprantu, kokia čia diskriminacija, kodėl, pavyzdžiui, Mamontovas ar kokia Ona Radzevičienė-Butkutė, kurių puslapiai gražiai sutvarkyti su nuotraukėlėmis, taip kaip ir turėtų būti, bet ne Džordanos Butkutės“, - dėstė Annarose slapyvardžiu pasivadinęs asmuo.

„Džordana nėra jokios enciklopedijos nuosavybė ir priklauso žmonėms – mums, kurie ją gerbia, myli ir mylės. Esame labai nusivylę ir nepatenkinti šia situacija“, - piktinosi pašnekovė.

Annarose skundėsi, kad neleidžiama ne tik redaguoti puslapio, bet ir tapti „Vikipedia“ administratoriumi: „Bet ne, tik ne Lietuvoje, jau esantys administratoriai niekaip tau neleis. Taip, mes ne administratoriai, bet kadangi turėjome teisę redaguoti, įdėjome nuotrauką, o jie paėmė ir užblokavo“.

Čia galite pasižiūrėti į Annarose sukurtą albumą, kuriame - Dž. Butkutės nuotraukos nuo ankstyvųjų žingsnių į sceną iki neseniai vykusio jos jubiliejaus:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją