Vestuvių ceremonija turėjo būti ypač slapta, tačiau būrelis žiniasklaidos atstovų jau nuo pat ryto buvo apgulę Pravieniškių koloniją. Šiandien kolonijoje taip pat buvo pašventinta koplyčia, tačiau pasak prisistatyti nenorėjusių antrųjų pataisos darbų –atviros kolonijos darbuotojų, koplyčios šventinimas sulaukė kur kas mažesnio dėmesio nei garsiosios dainininkės santuoka.

Plačiau papasakoti apie I.Jurgelevičiūtės santuoką kolonijos darbuotojai nenorėjo, apie trečiąsias vedybas nežinojo ir jos kolegos muzikantai. Pačios dainininkės telefonai jau porą mėnesių dažniausiai būna išjungti.

Žiniasklaida dar pavasarį rašė apie I.Jurgelevičiūtės ir tuometinio jos vyro, žurnalisto Dariaus Sėlenio santykius užklupusią krizę, tačiau patys sutuoktiniai pasirodžiusių pranešimų apie byrančią santuoką nekomentavo. KLUBAS.lt šaltiniai teigė, kad dainininkės ir žurnalisto jausmai jau senokai buvo atšalę, o viena seksualiausių Lietuvos dainininkių jau turi naują gerbėją – tvirtą, sportišką vyruką, vieną Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetą Rolandą, žinomą Limono pravarde.

Dainininkė nenorėjo nieko komentuoti ir tuo metu tik abstrakčiai teigė, kad „meilė yra pagrindinė mūsų varomoji jėga, mūsų gyvenimo variklis“.

Pirmasis I.Jurgelevičiūtės vyras Almantas Safarovas, santuoka su kuriuo truko mažiau nei dvejus metus, taip pat buvo teistas.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją