Gausybė grietinėlei priskiriamų visuomenės veikėjų gūžėjo į J.Statkevičiaus šventę. Vakaro metu buvo pristatyta keturiasdešimties modelių
Haute Couture
kolekcija. Dėmesys buvo skiriamas ne tik drabužiui, bet ir konceptualiai derančiai muzikai bei kiekvieną modelį išryškinančioms baltoms dekoracijoms.

Naujausius dizainerio modelius galite pamatyti ČIA

Spalio 15 d. keturiasdešimtmetį minėjęs Juozas tikino, jog tikroji jo gimtadienio šventė – būtent šis pristatymas. Jam vyras skyrė nepaprastai daug dėmesio. Kalbama, jog pastarosiomis savaitėmis dizaineris miegodavo vos porą valandų per parą.

Spaudos konferencijos metu Juozas prisipažino esantis išties nuvargęs. Vyras tikino norįs maisto, miego ir ramybės: „Didžiausias malonumas būtų ramiai pagulėti ir pažiūrėti į lubas“.

Nors bendraudamas su žurnalistais J.Statkevičius prie klasikinio kostiumo avėjo ryškiai oranžinius sportinius batelius, daugybės vakaro svečių akivaizdoje drauge su nuotakos drabužiu vilkinčia manekene Juozas pasirodė pasitempęs ir prisiderinęs klasikinę avalynę.

Po kiek mažiau nei valandą trukusio kolekcijos pristatymo vakaro svečiai buvo pakviesti pakelti šampano taurę ir užkąsti.

Pasidžiaugti Juozo darbais atskubėjo Marius Gelažnikas, Liepa Kiauleikytė, Agnė Jagelavičiūtė su mama, Blėdžių šeima, Edita Mildažytė su vyru, Linas Karalius – Ezopas su drauge, Jolanta Paulauskienė, Gražina Baikštytė, Egidijus Dragūnas, Mertinų šeima, Dalia Ibelhauptaitė ir daugelis kitų.

Tarp podiumu žengusių ir Juozo kūrinius demonstravusių manekenių buvo ir žymių veidų: Renata Mikailionytė, Aistė Jasaitytė bei Laura Imbrasienė.

Renginio svečiai bei jų nuotaikos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją