Greitai pasirodysiantis naujas „69 danguje“ albumas „Veidrodėlis“ bus apipavidalintas kaip tikras veidrodis. Kiekvienas, paėmęs jį į rankas matys savo atvaizdą.

„Kiekvienas merginų pasirodymas yra ruošiamas pagal dainą. Šį kartą daina vadinsis „Veidrodėlis“, taip, kaip ir visas albumas. Paties albumo apipavidalinimas bus veidrodinis, tu į rankas paimi ne kompaktą, o veidrodį ir pasižiūri į save. Kilo mintis merginas aprengti išskirtiniais drabužėliais. Šiuo metu yra siuvamos suknelės, ant kiekvienos iš jų bus po tūkstantį specialios formos veidrodėlių. Viskas bus rankų darbo. Tai yra pats brangiausias pasirodymas per visą mano darbo su „šeškėmis“ istoriją. Visas bendras paketas su kriaukle ir suknelėmis viršys 15 tūkst. litų“, - pasakojo merginų prodiuseris Egmontas Bžeskas.

Paklaustas, kodėl veidrodinei scenografijai pasirinko milžinišką jūrinę kriauklę, vyras tikino bandęs viską susieti su grožio simbolika: „Juk visi žinome S.Botticelli paveikslą „Veneros gimimas“, kur nuoga moteris vaizduojama kriauklėje. Tai istorinis grožio simbolis, todėl jį parinkau ir merginų pasirodymui“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją