A.Jagelavičiūtės nuotykiai Brazilijoje.
Kartais nereikia nieko daryti, o populiarumas kaip laikosi prilipęs, taip laikosi. Tokia „bėda“ ištiko buvusią televizijos laidų vedėja Agnę Jagelavičiūtę, kuri net pailsėti ramiai nebegali. Nuskrendi į Braziliją,
oro uoste, o tave ima ir deportuoja. Kaltas, matyt, populiarumas.

A.Siaurusevičiaus nuotykiai elektros skydinėje. Kol visa Lietuva kumščius laikė, laukdama Seimo rinkimų rezultatų, LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius žurnalistus stebino užsibarikadavęs vieno sostinės viešbučio elektros skydinėje.

A.Valinskas - Seimo pirmininkas. Mes visuomet peikiame valdžią, kurią išsirenkame patys, tačiau šiais Seimo rinkimais buvo nueita kiek per toli – didžioji šou verslo atstovų dalis susivienijo, balotiravosi ir pateko. Reziume – Arūnas Valinskas – Seimo pirmininkas , Asta Baukutė – posėdžių šviežio pieno karalienė.

Dž.Butkutės alkoholizmo skandalas. Ne viena pramogų verslo žvaigždė galėtų papasakoti apie patirtas problemas dėl priklausomybės nuo alkoholio ar narkotikų, tačiau kartais žvaigždės tyli, o apie minėtas problemas prabyla jų mamos . Būtent taip nutiko kultinei atlikėjai Džordanai.

E.Jennings ir J.Didžiulio sūnaus gimimas. Mažai apie savo asmeninį gyvenimą pasakojanti Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings šeimyna sausį sulaukė sūnaus, kurį pavadino Pranu Emilijumi.

E.Jurgaitytės iškovota 3-ioji vieta vaikų „Eurovizijoje“. Tokios sėkmės vargu ar kas tikėjosi. Per visą Lietuvos dalyvavimo „Eurovizijoje“ laiką, tai aukščiausia kada nors pelnyta vieta. Dešimtmetė Eglė Jurgaitytė ne tik padovanojo sklandų pasirodymą, bet į tėvynę parvežė ir „Eurovizinę“ bronzą.

G.Balčiūno narkotikų skandalas. Ir kas galėjo pagalvoti, kad žinomo „Tango TV” veido Gyčio Balčiūno gyvenimas aukštyn kojomis apsivers po vieno straipsnio? DELFI žurnalistai išsiaiškino, kad intymios akimirkos metu užkluptas vyras savo automobilyje turėjęs narkotikų. Teko atsisveikinti su darbu televizijoje...

Advokatės S.Proninos skyrybos. Garsiausios moteriškos iškirptės savininkė, vyrų numylėtinė daug pasakojo apie savo meilę vyrui Gidui Burokui, vyrų ir moterų santykius ir tobulą laimę, o prabėgus vos trims mėnesiams po santuokos, už nepateisintus lūkesčius paprašėskyrybų ir 40 tūkst. litų.

Garsių Lietuvos rašytojų praradimas (V.Petkevičius ir S.Geda). Išeina tie, kuriems turime būti dėkingi už lietuviškos kultūros puoselėjimą, už kūrybiškumą, už ironiją, unikalų žvilgsnį į pasaulį, tikėjimą ir viltį. Už tai, kad išeidami kažką po savęs palieka.

I.Jurgelevičiūtės santuoka Pravieniškėse. Meilė nugali visas kliūtis, būtent tai padarė dainininkės Irmos Jurgelevičiūtės jausmai, kuriems nesutrukdė nei kalėjimo grotos , nei faktas, jog sutuoktinis – dviejų žmonių žudikas.

J.Statkevičiaus 40-metis ir jubiliejinės kolekcijos pristatymas. Spalio 15 dieną garsiausiam šalies dizaineriui sukako 40 metų. Tokią išskirtinę proga jis ne tik sveikinimus priiminėjo cirke , bet ir savo klientams padovanojo įspūdingą kolekciją ir naująją knygą.

K.Krysko ir S.Skambino 4-oji vieta šokių „Eurovizijoje“. Artistiškuosius lietuvius šiemet išties lydėjo sėkmė. Kaip ir kai kuriuos atlikėjus. Susipažinę šokių aikštelėje, Karina Krysko ir Saulius Skambinas ne tik vienas kitą pamilo, bet ir tapo pirmaisiais tautiečiais, laimėjusiais 4-ąją vietą „Šokių Eurovizijoje”.

Keistuolių teatrui - 20 metų. Toks mažas, o toks svarbus Keistuolių teatras šiemet švenčia savo jubiliejų. Vilniuje, Kaune ir Šiauliuose vyksiančiuose koncertuose scenoje vėl pasirodys visų pamėgti ir jau legendomis tapę Keistuolių teatro spektaklių personažai, atgims senos geros dainos.

Mios ir Natalijos Zvonkės muštynės. Žymiausios metų „drakės“ , kuomet Zvonkė Miai nulupo nagus, spaudoje buvo eskaluojamos ištisus mėnesius. Merginų kova dėl būvio prasidėjo Stano vestuvių vakarėlyje, o oficialaus susitaikymo nesulaukėme iki šiol.

Muzikos Grandų netektis. 2008-siais šį pasaulį paliko garsūs Lietuvos atlikėjai. Vasarį mirė atlikėja Janina Miščiukaitė, kovą – maestroVytautas Kernagis, birželį - dainininkas Alvydas Lukoševičius-Obuolys.

Nesibaigiantys E.Dragūno skandalai. Egidijaus išskirtinai išvystytas burnojimo talentas buvo pademonstruotas ne tik Migracijos tarnybos darbuotojoms, bet ir DELFI žurnalistui, kuriam buvo adresuojami spuoguoto onanisto epitetai.

Nupaparacintas L.Kravitzo užpakalis Vilniuje. Už tokį vaizdelį užsienio bulvarinė žiniasklaida būtų paklojusi nemažus pinigus... Ir paklojo. Atvykęs koncertuoti, unikaliai talentingas atlikėjas Lietuvai paliko ne tik įsimintiną pasirodymą, bet ir puikų savo „pusrutulių“ atvaizdą.

Prabangios A.Valentaitės ir L.Pinkevičiaus vestuvės. Deimantai, dvarai, prabangūs automobiliai, spindinčios vestuvės – ir kas sakė, jog turtuoliai verkia? Šią vasarą žiedus sumainę Asta ir Laimutis pagaliau sudėjo visus taškus ant i ir oficialiai įtvirtino savo santykius.

R.Cicinas taps tėvu. Už devynių užraktų savo asmeninį gyvenimą slepiantis estrados princas Rytis Cicinas kaip iš giedro dangaus prisipažįsta – mes laukiamės, o kaip, kodėl, kada žurnalistams nepasako!

R.Kirilkino sugrįžimas į Lietuvą. Drąsus tas šou „Muzikos akademija” dalyvis. Po skandalo dėl pornografinių nuotraukų išvykęs iš Lietuvos, jis susituokė su vyru, savo laimę išbandė Suomijos realybės šou, šiemet sugrįžo į Lietuvą ir spėjo tiek nuveikti, kad jau yra aprašomas Lietuvos įžymybių skiltyse.

Š.Jasikevičiaus ir G.Sabutytės meilė. Kas galėjo pagalvoti? Jis toli su tobula žmona, ji čia, dainuoja ir nestokoja populiarumo, bet štai, jų žvilgsniai susitinka, visa Lietuva susidomi, įsižiebia meilė ir...Goda Sabutytė bei krepšininkas Šarūnas Jasikevičius tampa paslaptingiausia garsenybių pora.

Slaptos Stano vestuvės. Saldžiabalsis atlikėjas Stano ilgai slėpęs savo mylimąją Indrę net ir vestuvių dieną sugebėjo jos veidą uždengti skėčiais. Fotografų karstynės sienomis tepelnė kelis nuotakos kuodo kadrus.

Tarasovų šeimos pagausėjimas. Viena garsiausių Lietuvos šou verslo scenos žvaigždžių Violeta ir Vilius Tarasovai apie savo draugystę viešai pirmą kartą prisipažino 2007 metų vasarį, kai Violeta visų akivaizdoje ištarė: „Katine, aš tave myliu!”, ir, prabėgus vos metams, porai gimė dukrelė Gabrielė.

„Tipo grupės“ avarija ir netektis. Rugpjūčio pabaigoje pramogų pasaulį sukrėtė šiurpinelaimė - žuvo žinomo Lietuvos prodiuserio Egmondo Bžesko įkurtos grupės „Tipo grupė“ du atlikėjai – Egidijus Remeikis ir Jevgenijus Snytkinas.

$qid=161;require_once("$admin_dir/local/projects/top/index.inc");?>

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją