Siekiant visais įmanomais būdais stabdyti nesąžiningų ir silpnavalių verslininkų sukeltas pasekmes V. Lobačiuvienė taikys įvairius netradicinius metodus: biolauko korekciją (biolauką užpildžius sveika reikalingo dažnio energija ir pašalinus pažeidimus naikinamos ligos, nerimo, nesėkmės priežastys), įtaigą (paveikiant žmogaus psichiką, mažinamas jo kritiškumas, sukeliami teigiami pojūčiai, gerinama emocinė būsena, įtaiga verslininkus galima paskatinti tam tikriems veiksmams), meditacijos formą (jos tikslas – susikaupimas, rimtis, dvasinis atbudimas arba nušvitimas, dvasinė sveikata, pakitusios sąmonės būsenos, transas).

„Taip pat vadovams, kurie prisidengę finansų krizės pasekmėmis bando išvengti atsakomybės ir neketina dorai spręsti iškilusių problemų, siūlysime pasibėgioti per žarijas. Anot, V. Lobačiuvienės, tai turi itin stiprų gydomąjį poveikį, padeda žmogui surasti prasmę kasdienybėje, išsivaduoti iš nesėkmingų įvykių sekos, suprasti tokios grandinės susidarymo ir veikimo principus ir pačiam valdyti situaciją. Tokie metodai yra tinkami, ne tik piktybiškiems verslininkams, bet ir tiems, kurie susidūrę su finansinėmis problemomis tapo pasyvūs, išgyvena depresiją, jaučiasi nestabiliai ir susiduria su kitomis emocinėmis problemomis,“ – pasakoja „Skolų išieškojimo biuro“ direktorius Almantas Čelkonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją