Kad nukainotų prekių skyriuje atsidūrė į politiką įžengusio „šoumeno“ albumas, A. Nedzinskas nė kiek neišgyvena. „Svarbiausia, kad plokštelės nėra išmetamos“, - sakė jis. Nukainotais A. Nedzinsko albumais prekiaujančio prekybos centro atstovė Renata Saulytė sakė, kad „Maxima“ nusprendė „išvalyti lentynas“ ir anksčiau 19,99 Lt kainavusį politiko albumą viliasi kuo greičiau išparduoti.

„Tiekėjai priėmė sprendimą išimti iš asortimento šį albumą, todėl jis kartu su kitomis kompaktinėmis plokštelėmis parduodamas už nedidelę kainą“, - R. Saulytės teigimu, išpardavimo metu Seimo nario albumas pirkėjams siūlomas „už kuo mažesnę kainą“.

Žinia apie labai pigiai išparduodamus albumus nė kiek nenustebino Dzūkijos gyventojų į Seimą išrinkto A. Nedzinsko.

„Krizė viską daro, jeigu buvo daug išleista albumų ir jie nebuvo išpirkti, vadinasi juos reikia išparduoti, - DELFI kalbėjo Seimo Informacinės visuomenės plėtros komiteto narys. – Paskutiniuoju metu albumų prekyba labai smarkiai smuko, šiuo metu juos leisti visiškai neapsimoka – jeigu prieš kelerius metus buvo galima išleisti kokius 5 tūkst., tai šiuo metu verta leisti tik iki tūkstančio“.

Paklaustas, ar nesijaučia pažemintas, kad jo kūryba nuvertinta iki aukštos kokybės tuščios kompaktinės plokštelės kainos, A. Nedzinskas sakė: „Svarbiausia, kad plokštelės nėra išmetamos, dabar jos bus arčiau klausytojo, nes už ankstesnę kainą ne visi galėjo nusipirkti“.

Pats jaunasis politikas neketina pirkti savo albumų – esą praėjusią vasarą jų įsigijęs tiek, kad net iki šiol turįs savo automobilyje. „Nesu savimyla ir savęs nesiklausau ypatingai dažnai“, - aiškino A. Nedzinskas.

Dėl užimamų pareigų koncertuoti negalintis Seimo narys taip pat prisipažino, kad artimiausiu metu nei savo rinkėjams, nei gerbėjams neketina pristatyti naujų dainų. „Muzika nėra kažkokia pramonės šaka, tai - kūryba ir ji turi pribręsti, kad kažkas išeitų“, - kalbėjo iš Alytaus kilęs parlamentaras.

Realybės šou „Dangus“ išgarsėjęs A. Nedzinskas yra išleidęs tris albumus – „Fontanas“, „Šampanas“ ir „Gurmanas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją