Šiuo metu jam atliekami įvairūs tyrimai. Detalesnė informacija paaiškės, kuomet Seimo narys Linas Karalius grįš į Lietuvą arba apie savo sveikatos būklę praneš frakcijai.

Tautos prisikėlimo partijos frakcijos seniūnas Laimontas Dinius tikino jokių konkrečių žinių apie dabartinę Lino būklę neturintis: "Jokių detalių negaliu komentuoti, kadangi buvau informuotas trumpąja žinute, jog Linas yra hospitalizuotas dėl kažkokios infekcijos. Tai visa mano turima informacija".

Už savo asmenines lėšas Seimo narys Linas Karalius į Indiją išvyko sausio 26 dieną, rašoma Seimo pranešime spaudai. Viena svarbiausių šios kelionės užduočių – užmegzti ryšius su Indijos Respublikos parlamentu, aptarti tarpparlamentinės grupės su Lietuva Indijos parlamente steigimo klausimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją