Esą trečiadienį atlikėjas privalės dalyvauti kitame teismo posėdyje, kuriame „kaunasi“ su
savo drauge dėl nepilnamečio vaiko globos. Teismo posėdis numatytas po pietų, o ne ryte, todėl atlikėjas galėjo suspėti į abu procesus.

Oficialiai apie pakeistą posėdžio datą nebuvo pranešta, todėl „Selui“ pavyko išvengti susidūrimo su žiniasklaida.

Bylą išnagrinėjęs teismas nusprendė E. Dragūnui grąžinti jo automobilį „VW Touareg“, kuris buvo laikinai sulaikytas po pažeidimo. Kaip DELFI informavo teisme, pažeidėjas iš anksto sumokėjo maksimalią baudą ir susigrąžino automobilį – taip atlikėjas sutaupė pinigų už automobilio saugojimą.

DELFI primena, kad E. Dragūną kelių policijos pareigūnai sulaikė sulaikė vasario 8-ąją apie 4 val. ryto O. Milašiaus gatvėje. Su baltarusiškais registravimo numeriais automobilį pareigūnai stabdė, nes buvo gavę informacijos, jog jis pažeidžia Kelių eismo taisykles. Prieš tai tas pats automobilis buvo užfiksuotas stovintis sostinės senamiestyje draudžiamose vietose.

Pareigūnai „Selui“ pasiūlė papūsti į alkoholio matuoklį. Šis parodė, kad atlikėjo organizme yra 1,71 promilė alkoholio. Tai vidutinis girtumas.

Kartu su juo tuomet važiavo garsus modelis Rima Triškutė. Po to ji žurnalui „Klubas“ interviu metu sakė, kad drauge su Egidijumi važiavo iš naktinio klubo. Paklausta, ar neprieštaravo, kad pastarasis vairuotų išgėręs, Rima sakė: „Tai blogoji jo pusė (šypteli). Bet jis išgėrė tikrai labai nedaug. Kadangi daug dirba ir dar augina sūnelį, gal jam greitai suveikia tas alkoholis? Be to, jo automobilis atkreipia dėmesį. Gali važiuoti dar dešimt mašinų, bet sustabdys būtent Egidijų“.

Už vairavimą vidutiniškai neblaiviam įstatymai numato baudą nuo 2 tūkst. iki 3 tūkst. litų ir vairuotojo pažymėjimo atėmimą nuo 2 iki 3 metų. Bauda gali būti pakeista į 10-30 parų administracinį areštą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją