1973-iųjų balandžio 27-ąją gimusios R. Mikelkevičiūtės Remeikienės ir R. Remeikio skyrybų bylą Vilniaus rajono apylinkės teismas buvo numatęs nagrinėti antradienio popietę, tačiau teisėjos Rositos Patackienės iš anksto suplanuotas posėdis neįvyko.

„Tai šeimos byla, jokios informacijos neteiksiu“, - buvo kategoriška teisėja. Ji net nekomentavo, ar kiekvieną savaitę apie žvaigždžių gyvenimą televizijos žiūrovams pasakojanti R. Mikelkevičiūtė Remeikienė jau nutraukė santuoką su daugiau kaip 14 metų drauge praleidusiu širdies draugu.

Vis dėlto, DELFI sužinojo, kad LNK televizijos žvaigždės ir jos sutuoktinio pateiktas pareiškimas nutraukti santuoką teisme paliktas nenagrinėtas – tai reiškia, kad Remeikos iki šiol tebėra sutuoktiniai. Gali būti, kad teismas jiems nurodė pateikti papildomus dokumentus arba šie ėmė ir tiesiog persigalvojo. Vilniaus pakraštyje esančiuose Zujūnuose gyvenantys sutuoktiniai į teismo posėdį neatvyko.

„Jūs ką juokaujate? Šiandien juk ne balandžio 1-oji”, - paklausta, kodėl nusprendė skirtis, DELFI atkirto televizijos laidos vedėja. Daugiau į kalbas ji nesileido, tačiau tikino, kad jokių skyrybų nėra.

„Nieko nežinau apie skyrybas, klauskite tų žmonių, kurie jums teikia informaciją“, - aiškino R. Mikelkevičiūtė Remeikienė. Sužinojusi, kad informacija apie nagrinėjamą skyrybų bylą yra vieša ir netgi jos gimimo data sutampa su santuoką nutraukti nutarusios moters, „Nuo...iki...“ vedėja padėkojo už skambutį ir baigė pokalbį.

„Nesąmonė“, - nuostabos neslėpė apie kolegės skyrybas išgirdusi „Nuo...iki...“ žurnalistė Giedrė Talmantienė. Tiesa, ji prisipažino, kad netgi jeigu ir žinotų apie draugų skyrybas, apie tai žurnalistams nepasakotų. „Klauskite jų pačių“, - sakė moteris.

DELFI bandė susisiekti ir su R. Remeikiu, tačiau į telefono skambučius jis neatsiliepdavo.

R. Mikelkevičiūtė, kurios asmens dokumentuose buvo nurodyta ir Remeikienės pavardė, su vyru Rolandu susituokė 2005-ųjų sausį.

„Dešimt metų mane visi pažįstami kankino klausimu, kodėl aš ir Rolandas vis nesituokiame. Nutarėme tuoktis, kad visiems būtų ramiau”, - žurnalistams yra sakiusi televizijos žvaigždė, su draugais ir artimaisiais jungtuves šventusi Druskininkuose.

Prieš pusmetį duodama interviu žurnalui „Klubas“ LNK televizijos laidos vedėja prisipažino, kad dar gyvenime nebuvo patyrusi nelaimingos meilės.

„Jei meilė nelaiminga, tai – ne meilė. Kokia gali būti meilė, jei į tave nekreipia dėmesio? Mesk ir įsimylėk laimingai“, - tuomet kalbėjo populiarios gyvenimo būdo laidos kūrėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)