Po koncerto, besiskirstant vakaro svečiams, Egis įsipainiojo į konfliktą su arenos apsaugininkais.

E.Dragūnas išėjo į lauką pro tarnybinį išėjimą ir norėjo sugrįžti atgal, tačiau apsaugininkai jo nebeįleido. Dainininkas įsivėlė su jais į ginčą, po kurio buvo nuvestas į kambarėlį ir, kaip sako jo tuo metu kartu buvusi draugė, apsaugininkų sumuštas.

Ji iškvietė policijos pareigūnus, atlikėjas buvo išvežtas į policijos komisariatą. Ten pat buvo nuvežtas ir dar vienas apsaugininkų sumuštas vakarėlio svečias.

Liudininkų teigimu, apsaugos pareigūnai Egidijų surakino antrankiais ir uždarę į kambarėlį gerokai prikūlė. Buvo suplėšyti jo marškinėliai, prakirsta lūpa.

Taip kliuvo ne vienam E.Dragūnui, policijos komisariate skundą surašė ir dar vienas vyras, kurį minioje pasigavę pareigūnai neva nusivedė į tą patį kambariuką ir parvertę ant žemės spardė.

„Aš viską mačiau savo akimis. Jis nieko blogo nedarė, jį tiesiog nusivedė ir pradėjo mušti. Aš bandžiau juos sustabdyti, bet apsaugininkai tik rėkė: patraukit šitą bobą. Jie ir mane stumdė, tačiau aš beveik nieko neprisimenu, kadangi visą dėmesį buvau sukoncentravusi į mušamą draugą. Jis buvo parverstas ant žemės ir spardomas", - pasakojo į komisariatą savo draugą atlydėjusi moteris.

Policijos komisariato atstovai susiklosčiusios situacijos nekomentuoja. DELFI žiniomis, Egidijus nakčiai buvo išvežtas į areštinę. Atlikėjas kaltinamas chuliganizmu ir neblaivaus asmens netinkamu elgesiu viešoje vietoje.

Areštinės budėtojo teigimu, ryte iš areštinės dainininkas greitosios pagalbos automobiliu buvo išgabentas į ligoninę.

Areštinės viršininkas Antanas Šliužas DELFI teigė, kad ryte Egidijus paprašė medicininės pagalbos, kadangi pajuto pykinimą ir silpnumą: „Ryte žmogus pasiskundė, kad jį pykina, mūsų slaugytoja jį apžiūrėjo ir tikslesnei diagnozei bei kvalifikuotesnės pagalbos suteikimui nusprendėme kreiptis į greitąją. Šiuo metu jis yra ligoninėje ir gydytojai ten dirba savo darbą. Mes savo darbą atlikome, suteikėme jam būtinąją pagalbą. Egidijus pas mus atsirado dėl to, kad tyrėjas nusprendė jį uždaryti pas mus į areštinę, o mes jį priėmėme kaip ir daugelį pageidaujančiųjų apsilankyti čia“.

Pasak viršininko, Egidijus areštinėje elgėsi labai ramiai, nekėlė skandalų ir nieko neįžeidinėjo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją