Tokiu žeminančiu elgesiu humoristas užsitraukė Nijolės ir Eugenijaus nemalonę, pastarieji ėmė kalbėti apie galimybę kreiptis į teismą, tačiau Modestas ir toliau eteryje ironizuoja susiklosčiusią situaciją, kalba apie N.Pareigytę ir nė neketina trauktis į krūmus ar atsiprašinėti.

Pirmadienį pasirodžiusioje „Humoro klubo“ laidoje, M.Vaišnoras vėl pašiepė Nijolę. Paklaustas, kodėl ir vėl brenda į tą patį vandenį, vyras gynėsi sakydamas, jog jo juokus kiekvienas interpretuoja kaip nori: „Viskas priklauso nuo to, kaip interpretuosi mano žodžius. Aš nieko nekonkretizuoju, tiesiog pasirenku tipažą. Neišsižadu jokių savo žodžių, tiesiog nebenoriu apie tai kalbėti. Pirmadienį matėte laidą, kuri buvo nufilmuota jau seniai, nežinau, ar verta vėl viską kelti aikštėn“.

N.Pareigytė, ne juokais susikrimtusi dėl niekaip nesibaigiančios viešų užgauliojimų epopėjos, nusiteikusi labai rimtai. Su artimo draugo Eugenijaus pagalba jau per porą savaičių ji žada pateikti ieškinį teismui ir perduoti visą šią istoriją vertinti kompetentingiems asmenims.

„Kai priduosime ieškinį, pranešime spaudai. Kol kas nieko detaliau komentuoti nenorėčiau. Mūsų planai nesikeičia, advokatai dirba, ieškinys dalinai yra paruoštas, tačiau susidūrėme su mažyte problema – nežinome M.Vaišnoro rekvizitų, t.y. jo asmens kodo. Šią problemą išspręsime dar šią savaitę ir daugiau kliūčių lyg ir neturėtų kilti. Televizija mums jokių žinių apie jį neteikia, jiems patiems gresia teisinė atsakomybė. Kas yra tas M.Vaišnoras, jis niekas, o televizija tikrai papuls po ugnim. Dabar svarbiausia išsikelti ieškinį, tuomet žiūrėsime, koks bus M.Vaišnoro atsikirtimas. Per ateinančias dvi savaites ieškinys bus paduotas teismui“, - griežtai nukirto E.Ivanenko.

Dar po pirmųjų skandalų DELFI pasidomėjo ir savo subtiliu humoro jausmu garsėjančio Algio Ramanausko-Greitai nuomonės šia tema.

„Visų pirma, tai buvo neskanu. Tokie dalykai gali eiti savame rate, bet aš visuomet pabrėždavau, kad labai svarbu, kokiame kontekste nuskamba bajeris. Tokius dalykus rodyti per televizorių yra tiesiog blogo skonio išraiška. Aš neginu N.Pareigytės. Apskritai, mano požiūris į ją yra skeptiškas, ypatingai dėl padugniško dviejų parkavimo neįgaliems vietų apžergimo. Tikrai nesu jos fanas, tačiau šioje situacijoje norėčiau ją apginti. Vaikinas tiesiog peržengė ribas. Jei nori šitaip pajuokauti, pasistenk, kad tai būtų kaip South Park epizode su Hilton ar Spears. Juk neužtenka daug kartų parodyti vulgarų kalėjimo gestą, nurašyti jį ant N.Pareigytės ir galvoti, kad tai juokinga, net jei pusantro šimto girtų studentų iš to juokiasi“, - savo nuomonę šiuo klausimu išreiškė Algis Ramanauskas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją