Merginos netrukus nuramino, pasirodo, naujieji sceniniai drabužiai buvo nupirkti dar tą pačią dieną Kaune, prieš koncertą, o akinius grupės prodiuseris Egmontas Bžeskas atgabeno likus porai minučių iki pasirodymo.

Grupės narė Ingrida patikino, kad prie šio derinio tikrai bus trumpi sijonukai ir kad savo seksualaus įvaizdžio merginos tikrai neatsisakančios. Vienintelis trukdis – laiko trūkumas.

„Tai – dar ne galutinis variantas. Pastaruoju metu labai daug važinėjame, koncertuojame, dar tos Joninės, nieko nespėjame, – teisinosi Ingrida. – Mes turėsime tokius trumpus sijonukus, o dabar radome tik kelnes. Tikrai kažkas bus – arba sijonukai, arba šortukai, kažkas trumpo vasarai“.

Dažnai sceninius drabužius keičiančios „69 danguje“ merginos visas aprangos detales galvoja pačios, kaip ir drabužius perka. Iš pradžių aptaria idėją, vėliau ieško tinkamiausių drabužių ir aksesuarų jai įgyvendinti.

„Visur ieškome, ne Maskvoje ir ne Niujorke gyvename, kur yra galimybių kažką sukurti išskirtinio. Kai reikia kažką naujo greitai padaryti, nelieka nieko kito, kaip nueiti į parduotuvę ir nusipirkti. O siuvant, dažnai rezultatas būna ne toks, kokio norime“, – pridūrė ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją