Vakarienę Mindaugo karūnavimo proga surengti garbė atiteko restoranų tinklo marketingo vadovui Alfui Ivanauskui. Jis ir sukvietė į šią šventę artimiausius savo bičiulius, tarp kurių buvo ir kelios Lietuvos įžymybės. Taip sutapo, kad savo gimtadienį tą pačią dieną paminėjo ir vakaro šeimininkas.

Nešini gėlėmis ir dovanomis į šventę rinkosi Alfo bičiuliai architektas Gabrielius Vizgirdas, dainininkė Rasa Kaušiūtė, žurnalistė ir laidų vedėja Skaiva Jasevičiūtė, trumpam užsukęs buvo ir buvęs LTV naujienų tarnybos vadovas Audrius Lelkaitis.

Vis dėlto labiausiai svečiai, kone dvi valandas, laukė į renginį vėluojančio stilisto Manto Petruškevičiaus. Kol šis nepasirodė, tol neprasidėjo maisto ruošimo varžybos, tad gurkšnodami gėrimus ir valgydami miško bei sodo uogas ir įmantrius užkandžius, vakarėlio dalyviai nekantravo, kol pasirodys labiausiai laukiamas svečias.

Nešinas gėlių puokšte ir prabangaus šampano buteliu Mantas atskubėjo visas suplukęs. KLUBUI.LT garsusis stilistas prasitarė, jog niekaip negalėjo atvykti anksčiau, nes Mindaugo karūnavimo iškilmėms su buvusia pretendente į prezidentus politike Loreta Graužiniene rinkosi drabužius.

„Padedu poniai Loretai pasipuošti“, – sakė Mantas.

Ypatinga proga surengtos vakarienės aprangos kodas reikalavo, kad vakarėlio svečiai būtų pasipuošę karūnomis. Tik dalis jų įvykdė tokį prašymą. S. Jasevičiūtė karūnos formos sagę buvo įsisegusi į palaidinę, A. Ivanauskas – į skrybėlę. Tuo tarpu stilistas Mantas Petruškevičius karūna pasipuošęs nebuvo.

Matyt, puošdamas ponią Loretą, pats Mantas nespėjo pasirūpinti aprangos kodą atitinkančiu aksesuaru.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją