Dažnai su prabangiu gyvenimu siejama G. Sabutytė savo mergvakarį sutiko itin kukliai ir privačiai – tik artimiausių savo draugių bendrijoje. Kitų grupės „69 danguje“ narių šioje šventėje nebuvo. Tarp merginų buvo galima pamatyti tik vieną žinomą veidą - grupės „F.U.“ lyderę Ingą Baranauskienę.

Linksmybių vieta buvo išpuošta spalvotais balionais, širdelėmis, gėlėmis ir kita šventine atributika. Ją užsakiusios G. Sabutytės draugės stengėsi neatskleisti, kam puošiama sodyba, tačiau vėliau merginų būrelį, tarp jų – ir G. Sabutytę, buvo galima pamatyti prie lauko židinio.

Kad čia vyksta mergvakaris, nesunku buvo nuspėti iš merginų aprangos. Visos jos pasipuošė gėlėtomis suknelėmis ir hipiškais-indėniškais aksesurais.

G. Sabutytė buvo „paženklinta“ balta šilkine juosta, ant kurios raudonavo užrašas: „Aš išteku, žmonės liūdi... :)“.

Vieta šventei buvo pasirinkta labai apgalvotai – miškuose, netoliese Šventosios esančioje sodyboje su pirtimi. Merginos vaišinosi nealkoholiniais gėrimais ir užkandžiais, židinyje išsikepė mėsos kepsnių.

Dieną merginos šnekučiavosi kiek tyliau, o vidurnaktį prasidėjo tikros linksmybės jau sodybos pastate, iš jos sklido krykštavimai, pasitaikydavo ir keiksmažodžių.

Pasak DELFI šaltinio, mergvakario dalyvės šnekučiavosi apie vyrus ir automobilius, vyrų rūpestingumą ir nerūpestingumą, skambėjo ir garsių krepšininkų pavardės.

Merginų linksmybės sodyboje tęsėsi visą naktį, keletas draugių išvyko dar tą patį vakarą.

Priešingai, nei įprasta kituose mergvakariuose, G. Sabutytei pralinksminti nebuvo pakviesti striptizo šokėjai ar kiti linksmintojai. Merginos surengė žinomai atlikėjai vakarėlį, kurio pavadinimas galėtų būti „Tarp mūsų mergaičių“.

Galbūt šio kuklumo priežastis - neseniai pasklidusios kalbos apie vienos geidžiamiausių nuotakų nėštumą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją