Visoms dalyvėms buvo paruoštos pirštinės, kastuvai, grėbliai, laistytuvai, pilni vandens ir devynios duobės. Aktyviausiai iš visų sodininkystės darbų ėmėsi Agnė Jagelavičiūtė – pati puolė kasti dešimtą duobę, nors jos ir nereikėjo. Čia pat pylė vandenį, kišo gėlę ir pureno.

Natalija Zvonkė pirmoji čiupo gražiausią ir bene vienintelį rožės krūmą su dideliu geltonu žiedu, kitoms liko tik su pumpurais.

Pasirodo, Vilniaus miesto savivaldybėje buvo gautas leidimas gėles sodinti tik už Žemaitės paminklo, o žiedai galėjo būti tik baltos ar geltonos spalvos.

Iš Kauno atvykusi verslininkė Inga Budrienė atrodė labiau pasirengusi fotosesijai nei sodinimo darbams, buvo pasipuošusi ryškia raudona suknele ir aukštomis platformomis.

Vienintelė Violeta Tarasovienė atskubėjo su antrąja puse - vyru Viliumi.

Netyčia vienas žiedas iš vos keleto buvo nulaužtas. Nežinodamas, ką daryti, laidos vedėjas Leonardas Pobedanoscevas jį tiesiog nunešė ir padėjo prie Žemaitės paminklo.

Projekte „Rožių kerai“ dalyvaus devynios žymios moterys. Be jau minėtų, tarpusavyje varžysis ir Aistė Paškevičiūtė, Viktorija Perminaitė, Nijolė Pareigytė ir Rūta Ščiogolevaitė.

Laidoje „Rožių kerai“ šios moterys stengsis paneigti visus apie silpnąją lytį susikurtus vyrų stereotipus. Naujas TV3 projektas „Rožių kerai“ sieks rasti visus atsakymus apie tai, koks iš tiesų yra moters idealas ir kuri Lietuvos pramogų pasaulio atstovė jį labiausiai atitinka.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją