Prašymą pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones TV3 piniginėms lėšoms bei iki teismo sprendimo įsiteisėjimo drausti rodyti laidas apie asmeninį R. Cicino gyvenimą, trečiadienį uždarame posėdyje pradėjo nagrinėti Vilniaus miesto pirmojo apylinkės teismo teisėja Renata Kasimovienė.

Vieną populiariausių Lietuvos televizijų į teismą padavęs R. Cicinas ieškovu nurodė ir savo mažametį sūnų. Neturtinę žalą dainininkas prašo priteisti iš laidą transliavusio kanalo, o ne iš ją kūrusios K. Krivicko prodiuserinės kompanijos „TV PRO media“.

Pagal su TV3 sudarytą sutartį šios laidos kūrėjai yra įsipareigoję prisiimti visą atsakomybę už laidose parodytus reportažus.

Tiesa, byloje R. Cicino advokatai trečiuoju asmeniu yra patraukę asmeniškai K. Krivicką.

Estrados princas televiziją į teismą padavė dėl laidoje „Nuodėmių dešimtukas“ parodyto reportažo, kuriame buvo užsimenama apie dainininkui esą atliktą intymią operaciją, seksualinę orientaciją bei neseniai gimusį sūnų. Kaip teigiama ieškinyje, pirmąją vietą dainininkui skyrę laidos autoriai pateikė garbę ir orumą žeminančius faktus bei kišosi į privatų jo gyvenimą.

Apie istoriją, kai esą į R. Ciciną panašus asmuo buvo atvežtas į Kauno klinikas ir jam esą buvo atlikta intymi operacija, prieš porą metų buvo rašęs „atostogauti“ išėjęs bulvarinis dienraštis L.T. Tačiau vėliau laikraščio redakcija pripažino negalinti pagrįsti faktų ir laikraštyje išsspausdino paneigimą bei atsiprašymą.

Paneigimą buvo parodžiusi ir TV3, kai į ją kreipėsi R. Cicinas.

Ieškovo advokatė teismo paprašė taikyti laikinąsias apsaugos priemones iki teismo sprendimo priėmimo. Beveik dvi valandas už uždarų durų proceso dalyvius klausiusi teisėja R. Kasimovienė nutartį žada skelbti ketvirtadienį.

Nuo bet kokių komentarų atsisakiusi R. Cicino advokatė teisme aiškino, kad TV3 esą neturi jokio turto, todėl jeigu civilinį ginčą išnagrinėjęs teismas priteis neturtinės žalos atlyginimą, esą gali pasunkėti sprendimo įvykdymas.

Tuo tarpu TV3 ir K. Krivicko atstovai aiškino, kad nėra pagrindo areštuoti televizijos pinigus. Televizijai atstovaujanti teisininkė aiškino, kad jau kitą savaitę prasidės naujas televizijos sezonas, todėl pritaikius areštą 95 tūkst. Lt gali būti apsunkinta televizijos veikla.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją