Šeima niekad neatviravo apie savo asmeninį gyvenimą, tad ir informaciją apie tuoktuves slėpė. Vestuvių dieną pakalbinta Jurga Šeduikytė žurnalistus į šventę mielai pakvietė, tačiau kur ji vyks neatskleidė. Su žiniasklaida užuominomis bendravo ir jaunikis.

Vis tik vidudienį jaunavedžiai su svečiais į Kuršių neriją persikėlė keltu, o 15 val. jaukioje Juodkrantės bažnytėlėje prasidėjo dviguba ceremonija.

Į Juodkrantę pora atvyko atskirai, Jurgą lydėjo jaunikio brolis ir mama, vėliau atvažiavo Vidas su sūnumi Adu. Jaunoji dėvėjo dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės baltą nėriniuotą suknelę, buvo garbanotais plaukais. Iš pradžių tokios jos nepažino nei susirinkę fotografai, nei žurnalistai.

Poros santuokos liudininkais tapo aktorė Aldona Vilutytė ir Ainis Storpirštis. Jurga po sutuoktuvių pasirinko dvigubą pavardę ir tapo Šeduikyte-Bareikiene.

„Povestuvinės kelionės kol kas nesuplanavome, pakeliausime po Lietuvą, vėliau gal išvažiuosime ir į užsienį. Šventės labai skrupulingai neplanavome, derinome ją prie sūnaus gimtadienio“, - laikraščio „Vakarinė Palanga“ žurnalistams sakė jaunavedžiai.

Išėjusi iš bažnyčios, Jurga metė savo puokštę, kurią pagavo jos grupės narė Girmantė Vaitkutė. Po to visi su svečiais išgėrė šampano, o vėliau sakė eisiantys į gamtą valgyti čili sriubos.

Ceremonijoje dalyvavo apie 60 svečių. Pasak dainininkės, į šventę pora kvietė pačius artimiausius žmones, todėl kiek jų - neskaičiavo.

Jurga ir Vidas dar anksčiau yra pasakoję, jog susipažino 2004-aisiais metais, dalyvaudami miuzikle „Ugnies medžioklė su varovais“. Gandai apie jų vestuves buvo pasklidę jau ne kartą, tačiau vis pasirodydavo esą melagingi.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją