Atvykę policininkai apžiūrėjo automobilio pastatymo vietą ir konstatavo, kad jo vairuotojui gresia bauda nuo 50 iki 100 litų. Pareigūnai teigė, kad vis atsiranda vestuvininkų susigundančių plačia tik pėstiesiems skirta aikštele prie pat bažnyčios, negelbsti nė gėlių klombos pastatytos tokiems pažeidėjams tramdyti. Štai Seimo narys ramiai pralaviravo tarp jų ir sustojo karališkai, nors tuo pačiu metu vykusių dar kelių vestuvių dalyviai grūdosi nepatogioje aikštelėje.

Po ceremonijos iš bažnyčios išėjęs A.Nedzinskas buvo pareigūnų išsyk pakviestas pasiaiškinti į jų automobilį. Jam turėtų būti skirta bauda.

Sučiuptas pažeidimo vietoje Seimo narys buvo nekalbus. Paklaustas, kodėl pažeidė taisykles, jis pasiteisino, kad "tai tokia proga". Perklaustas, ar Seimo narys neturėtų būti pavydžiu žmonėms, ilgai tylėjęs A.Nedzinskas ištarė, kad savaitgaliais nedirba.

Jis nesileido į kalbas, ar dažnai ne darbo metu jis savo įspūdingai atrodančiu automobiliu vežioja vestuvininkus ir ar už tai sulaukia kokio nors atlygio.

Dar nebūdamas Seimo nariu, A.Nedzinskas yra pasakojęs, kad dažnai sulaukia prašymų išnuomoti ar paskolinti savo senovinį automobilį vestuvėms ar kitoms iškilmingoms progoms.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją