Tris valandas trukusį gimdymą ištvėrusiam Rokui buvo patikėta nukirpti virkštelę. Muzikantas jau turėjo panašios patirties, mat savo akimis buvo matęs pirmagimio Rapolo, kuriam netrukus sukaks ketveri, atėjimą į pasaulį. „Tai – vienintelis „kaifas“ gyvenime“, – tvirtino jaunas tėtis.

Visus devynis nėštumo mėnesius Aistė puikiai jautėsi ir kone iki paskutinės savaitės neatsisakydavo lipti ant scenos. Vasarą ji atliko pagrindinį vaidmenį roko operoje „Jūratė ir Kastytis“, intensyviai dirbo įrašų studijoje, o visai neseniai dalyvavo laidoje „Nomeda“. Dideliame koncerte Aistė taip pat dainavo likus porai savaičių iki gimstant Rapolui.

Šeima kol kas nenusprendė, kokį vardą duos kūdikiui. Rokas sakė dabar leisiąs pasireikšti žmonai, mat pirmagimiui vardą jis pasiūlė. Muzikantas abejojo, ar bus pratęsta R raidės tradicija – ja prasideda ne tik jo ir sūnaus, bet ir jo tėvo vardai.

„Deja, gražių vardų, prasidedančių R, nebeliko“, – juokėsi Rokas. Vyriškis džiaugėsi, kad gimus sūnui, spalį, šeimos švenčių dar padaugės, mat jis pats yra gimęs šio mėnesio pradžioje, o Aistė – pabaigoje. Vienintelis Rapolas gimtadienį švenčia sausį.

Radzevičių pagranduko laukia ne tik „muzikali“ vaikystė, bet ir neįprastas kraitelis – tėvų pagamintas čiužinys. Ant džiovintų ajerų prikimšto pakloto Roko tėvo sumeistrautoje lovelėje maždaug metus miegojo Rapolas.