Nors žinomos verslininkės kūrinius demonstravo apie 20 manekenių, labiausiai vakaro svečių dėmesio spinduliuose pasimaudyti teko verslininkei Danguolei Stachurai. Ji, tapusi pagrindiniu prabangios kolekcijos veidu, pademonstravo net aštuonis skirtingus E. Tatarinovos kūrinius. Danguolė, demonstravusi rūbus, sulaukė išskirtinio svečių palaikymo ir audringų plojimų. Vakaro kulminacija tapo baletmeisterio Nerijaus Juškos ir D. Stachuros duetas.

Pati E. Tatarinova žiniasklaidai yra pasakojusi, kad Danguolę pagrindiniu savo kolekcijos veidu pasirinko neatsitiktinai. Esą ši moteris turi daug kerinčių vidinių dalykų, nepraradusi laisvės pojūčio. Tai esą ypač artima E. Tatarinovai.

D. Stachurai toks pasirodymas demonstruojant rūbus – pirmasis. Moteris, kalbėdama su DELFI juokavo, kad namuose prieš veidrodį jai dažnai tenka „demonstruoti madas“ bei neslėpė, kad visą vakarą jautė jaudulį.

„Nuotaika puiki, nepaisant to, kad jauduliukas šiek tiek kišo koją. Džiaugiuosi, kad pažiūrėti Ellos kolekcijos susirinko daug žmonių, kurie turėjo galimybę įvertinti kūrinius. Viskas atsiperka, kai matai, kad žmonėms taip patinka“, – kalbėjo ji bei pridūrė, kad gyvenime kuriant kažką gero ir gražaus visuomet labai svarbus aplinkinių, bičiulių ar artimųjų palaikymas.

D. Stachura atskleidė, kad po E. Tatarinovos surengto vakaro iš bičiulių sulaukė ir daugiau pasiūlymų demonstruoti rūbus. „Manau, kad šis kartas bus buvęs pirmas, bet ne paskutinis“, – nuotaikingai kalbėjo D. Stachura.

D. Stachura – DELFI nuotraukų galerijoje:

Į kolekcijos pristatymo vakarą svečiai rinkosi palengva. Iš pradžių prisėdę viešbučio viduje, pasivaišinę gėrimais ir maloniai pasišnekučiavę, elito atstovai pajudėjo vidinio „Stiklių“ kiemelio link, kuriame taip pat netrūko gyvo bičiulių bendravimo. Apie valandą šurmuliavę ir su nekantrumu laukę vakaro kulminacijos susirinkusieji neslėpė neįsivaizduoją, kokia bus E. Tatarinovos kolekcija. Visus kolekcijos modelius galite pamatyti čia.

E. Tatarinovos kolekcijos „Femmes fatale cruise“ pristatymo svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją