Moteris džiaugiasi įsiliejusi į profesionalų komandą, o dešimtmetį pažįstamas režisierius moteriai nuo pirmų akimirkų kėlė pasitikėjimą.

„Ne viename A. Lebeliūno statytame spektaklyje Klaipėdos dramos teatre esu vaidinusi“, – atskleidė ji.

E. Jackaitei buvo pasiūlyta vaidinti spektaklyje pagal italų dramaturgų Dario Fo ir Francos Rame pjesę „Laisva meilė“. Aktorės įsitikinimu, kiekviena pora spektaklyje atras savo santykiams artimų detalių.

„Spektaklis bus labai gyvenimiškas. Su džiaugsmu kimbu į darbą ir repetuoju. Tai man artima, labai daug įvykių iš spektaklio jau išgyventi mano asmeniniame gyvenime, kuriuos turėsiu perteikti ir publikai. Kartais net šiurpuliukai nugara nueina...“, – neslėpė E. Jackaitė.

Aktorė glaustai apibūdino, jog kuriamo spektaklio scenarijuje išryškės vyro ir moters Antonios, kurią ir įkūnys E. Jackaitė, santykių linija. Vyro vaidmuo atiteko aktoriui Ramūnui Šimukauskui. Jam, kaip ir spektaklio režisieriui, Eglė negailėjo gerų žodžių.

Aktorė atskleidė, kad kauniečiai spektaklio premjerą turės galimybę išvysti birželio 10-ąją, o vilniečiai – birželio 22-ą.

„Rekomenduoju spektaklį pasižiūrėti poroms, nes galbūt žmonės suspės užbėgti esminiams įvykiams už akių ir tragedija neįvyks, nes didžiausias pralaimėjimas yra santykių iširimas. Nebūtina pačiam išgyventi klaidas, nes galima pasimokyti iš kitų suklydimų“, – atviravo ji.

Pasiteiravus, kodėl Eglė vėl ryžosi iš televizijos sugrįžti į teatrą, aktorė tvirtino, jog scena ir televizija – du nelyginami dalykai.

„Teatras yra atgaiva mano sielai. Noriu ir galiu vaidinti teatre. Tai yra mano svajonės išsipildymas, nes visada norėjau būti aktore. Nėštumas, vaikelio gimimas... Per tą laiką atitrūkau nuo teatro“, – pasakojo ji ir pridūrė, kad labiausiai vilioja visas darbas iki rezultato – spektaklio premjeros.

„Ieškojimai, vaidmens pajautimas suteikia begalinio džiaugsmo“, – paaiškino.

Žinoma moteris pabrėžė seniai nustojusi gilintis į visuomenėje kartais kylančią apkalbų bangą dėl kai kurių jos žengtų žingsnių. Pasak E. Jackaitės, svarbiausia, kad ji turi daug ją mylinčių ir palaikančių žmonių. Esą visiems vis tiek neįtiksi.

E. Jackaitė spektakliui skirtoje fotosesijoje – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją