Ž. Daubarytė pasakojo, kad likus valandai iki planuoto termino, kai iki galo„nušlifuota“ E. Jurgaitytės daina turėjo būti atiduota renginio organizatoriams, tačiau dar buvo nepabaigta, jaunoji atlikėja pradingo.

„Eglė ir jos tėvai tikrai nėra iš tų žmonių, kurie kada nors vėluoja, tačiau tuo metu nė vienas telefonu neatsiliepė“, - prisiminė Ž. Daubarytė ir pridūrė, jog tuo metu labai nervinosi, nes reikėjo skubiai atiduoti pabaigtą dainą.

Kaip paaiškėjo netrukus, Eglė tuo metu ašarojo dėl augintinio burunduko netekties. Esą buvęs guvus jos gyvūnėlis staiga ėmė ir sustingo savo narvelyje. E. Jurgaitytė, pasak vadybininkės, išgyveno.

„Eglutė man paskambino apsiverkusi ir pranešė, kad augintinis mirė. Vėliau jie išsikvietė veterinarijos gydytoją, kuris nustatė, jog burundukas neiškeliavo anapilin, o užmigo žiemos miego. Jis gulėjo kaip negyvas, bet dar buvo šiltas. Gydytojas jį atkratė, kad jis vėl judėtų, urgztų“, - pasakojo atlikėjos vadybininkė. Mergina prisiminė, kad tuo metu E. Jurgaitytė šypsojosi pro ašaras, mat buvo nejuokais išsigandusi ir jau besusitaikanti su gyvūnėlio netektimi.

„Gydytojas jiems patarė burunduką laikyti triukšmingesnėje namų vietoje, kur žmonės garsiau kalba, klausosi muzikos. Atsidūręs triukšmingesnėje aplinkoje išbalansuojamas jo biologinis laikrodis, burundukas prisitaiko prie civilizacijos ir žiemos miegu nebeužmiega“, - juokėsi Ž. Daubarytė.

Nors E. Jurgaitytė šiek tiek vėlavo į „Išsipildymo“ akcijos koncerto repeticiją, džiaugėsi, kad viskas baigėsi laimingai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją