„Gimtadienio proga pasidovanojau sau automobilį – juodą „Mitsubishi Colt“, pagamintas šiemet, praeitų metų modelis – tiesiai iš salono“, – apie gimtadienio dovaną sau pasakojo Gintarė, dar visai neseniai ypač didelio dėmesio sulaukusi po to, kai radikaliai pakeitė savo įvaizdį, sodria vario spalva nuspalvinusi plaukus.

G. Valaitytė džiaugėsi įsigijusi ekonomišką automobilį, su kuriuo lengvai galės laviruoti miestų gatvėmis. „Iki Vilniaus taip pat galėsiu atvažiuoti, 100-ui kilometrų jis „ryja“ tik šešis – aštuonis litrus benzino“, - linksmai kalbėjo ji ir pridūrė už automobilį, turintį mechaninę pavarų dėžę, sumokėjusi grynaisiais.

„Jis toks gana moteriškas, nedidukas, bus paprasta laviruoti prie prekybos centro ar prie studijos. Labai patogu. Tai pati geriausia gimtadienio dovana, kurią pasidovanojau sau“, - džiaugėsi ji.

Lietuvoje naujausieji „Mitsubishi Colt“ modeliai kainuoja nuo 35 500 litų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją