Dar prieš keletą mėnesių kalbėjusi apie pasitraukimą nuo scenos ir žiniasklaidai platinusi atsisveikinimo dainą, A. Petravičienė nė nebuvo nustojusi koncertuoti.

Paklausta, kodėl kalbėjusi apie dainininkės karjeros pabaigą Agnė dainuoja toliau, atlikėja prakalbo apie žmogaus planus, iš kurių dažnai pasijuokia Dievas, o galiausiai tokią informaciją pavadino gandais.

„Kaip aš galiu nulipti nuo scenos, kai man Radži neleidžia. Aš turiu su juo dainuoti, kitaip neišeina. Čia tas pats kaip ir su tėvais, kurie neplanuoja vaikų, o vaikas ima ir atsiranda“, - juokėsi A. Petravičienė.

Moteris tikino, kad kai tik gauna prašymų koncertuoti, niekuomet neatsisako palinksminti publikos. „Turiu darbą valstybinėje įstaigoje, o koncertai – gyvenimo paįvairinimas“, - šypsojosi dainininkė.

Atlikėja tvirtino, kad jos ir Radži keliai neišsiskiria net ir praėjus keletui metų po realybės šou, kuriame abu dalyvavo.

„Taip viskas susidėlioja, kad niekada vienas nuo kito atitrūkę nebuvom. Mes pasipykstam kartais, tačiau perpratę vienas kito charakterį, mes bendraujam ir net negalvojam nustot“, - atviravo A. Petravičienė.

Be to, dainininkė tikino drauge su Radži dažnai koncertuojanti. „Užsakovai nori, kad koncertuočiau su juo, o ne, pavyzdžiui, su Merūnu. Va ir šiandien su Radži dainavom dainą „Mano meilė““, - kalbėjo dainininkė.

Agnė portalui DELFI prasitarė apie ją ištikusį šoką, kai perskaitė knygą apie kolegą.

„Ten jis prikalbėjęs, kad su manimi nebendrauja, kad tarp mūsų viskas baigta. Tačiau tai visiška netiesa. Iš pradžių įsiskaudinau dėl tokių žodžių, bet viskas praėjo, kai pakalbėjau su juo“, - prisiminė Agnė.

Dainininkė tikino klaususi Radži, kodėl šis knygos autorei kalbėjęs netiesą. „Jis man sakė, kad nenorėjo kalbėti apie mūsų bendravimą garsiai dėl to, kad aš turiu šeimą. Tai, kai man paaiškino, aš atsileidau iškart, bet tikrai buvo nemalonu skaityti“, - sakė ji.

„Negi mušiesi su tuo Radži visą laiką? O šaratai juk visiems pasisuka kartais“, - juokėsi dainininkė.

Radži ir Merūno albumų pristatymo koncerte be jau minėtų dainininkų scenoje pasirodė maestro Stasys Povilaitis, Violeta ir Vilius Tarasovai, Vilija Matačiūnaitė, Deivis, Rafailas Karpis, Vaida Genytė. Koncerto akimirkos – nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją