„Dirbu nuo devynių. Režisierė sėdi prie televizoriaus. Iš viso koncerte – 33 pasirodymai. Kiekvieno metu scenoje pasirodo trys – keturi žmonės. Reikia juos visus suvaldyti, surasti, paaiškinti, kada reikės lipti į sceną. Čia toks šurmulys ir tiek daug žmonių", - akimirkai prisėdusi studijos prieigose DELFI kalbėjo mergina.

Dešimtą valandą „Išsipildymo akcijos“ dalyviai repetavo pirmąjį kartą, vėliau buvo skelbiama generalinė repeticija. Kiekviena jų truko po tris valandas. Galiausiai apie 20-ą valandą buvo pradėta koncertą filmuoti. Ir repeticijų, ir koncerto įrašo metu O. Zlatkovaitei gelbėjo atlikėjų vadybininkė Aida Žiliūtė. Merginos savo darbui palengvinti, naudojosi radijo ryšio priemonėmis.

„Anksčiau nesu nieko panašaus dariusi. Esu labai pavargusi. Generalinėje repeticijoje buvo labai sunku, nes dalyviai buvo atsipalaidavę. Įrašo metu visi dirba puikiai, turbūt atsakomybė didesne, nei repetuojant“, - svarstė ji.

Mergina neslėpė nejuokais pavargusi ir patikino, jog penktadienio rytą ji iš lovos išlipti nežada.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją