Savaitę laiko laiškais su DELFI žurnalistu susirašinėjusi Sati tvirtino tebegyvenanti drauge su savo vyru. „Mano vaikučiai gyvena namuose kaip ir visada. Negi gatvėje... Į internatus nesiruošiu duoti, net į darželį neleidžiu. Liudas gyvena namuose. O iš kur tokios žinios man idomu?“, - daugiau nei prieš savaitę kalbėjo Sati, paklausta apie santykių krizę.

Praeitą ketvirtadienį su DELFI žurnalistu susisiekė ir pats L. Jurkonis, parašęs laišką, kad su Sati savo šeimą jie sutarė saugoti nuo žiniasklaidos. „Ačiū už dėmesį, mes su Sati esam sutarę, kad su žiniasklaida kalbam tik jos profesiniais, t.y. muzikos ir menų klausimais“, - rašė jis ir netrukus jau tikino, kad šeimoje viskas gerai ir jiedu su Sati gyvena drauge.

Panašu, kad pora savo susitarimą saugoti „šeimą“ nuo žurnalistų greitai sulaužė, mat jau trečiadienį žurnale „Žmonės“ Sati atvirai papasakojo, kad drauge su Liudu nebegyvena apie du metus. „Spalio pradžioje išsiskyrėme oficialiai", - leidiniui patikino ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)