Mergina prisipažino, kad gavusi pasiūlymą įkūnyti vampyrę, nudžiugo - vaikystėje šių nakties padarų istorijos buvo jos mėgiamiausios. „Filmavimas buvo smagus, smulkmenų išduoti negaliu, nes filmas dar nebaigtas. Specialiai man pagamintus vampyro dantis gavau dovanų“, - pasakojo pirmą kartą kino aktorės duoną išbandžiusi Ugnė.

J.Milius prisipažino, kad suvaidinti vampyrą ar vilkolakį buvo sena jo svajonė. „Ji išsipildė. Filmavomės vieną naktį nuo šešių vakaro iki septynių ryto, sename dvare gainiojomės mergaitę, kuri pati buvo kalta, kad įlindo į namą, kuriame pilna visokių nakties padarų“, - siužeto dalį trumpai papasakojo J.Milius.

Jis prisipažino, kad įsijausti į kraugerio nakties siaubūno vaidmenį nebuvo sunku, labiausiai vargino pasirengimo darbai. „Supratau, kad sunkiausia kino aktoriaus darbo dalis - laukimas: kol nugrimuos, kol viską parengs, o pats filmavimasis - visai geras darbas“, - pasakojo J.Milius. Jis taip pat turės šio filmo atminimą - vampyrų dantis pagamintus specialiai pagal jo tikrųjų dantų spaudus ir idealiai tinkančius dainininko burnai.

Filmas „Vampyrai Vienoje“ bus pritaikytas 5D technologijai ir kol kas nežinoma, ar kino žiūrovai galės jį pamatyti Lietuvoje. „Pas mus nėra nė vieno kino teatro, kuris rodytų 5D filmus, todėl nežinome, ar galėsime jį pas mus rodyti, bet kuriuo atveju dėl filmo platinimo bus tariamasi pasibaigus gamybos darbams“, - pasakojo RGB prodiuserė Daiva Jovaišienė.

5D kinas - tai jau Lietuvos žiūrovams gerai pažįstamas 3D (trijų matmenų vaizdas) papildytas kitais specialiais efektais (vibruojančiomis kėdėmis, judančiomis grindimis, vėjo ar lietaus imitacija, kiekvienam žiūrovui skirta specialia garso įranga ir t.t.)

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją