Mergina kataloge pristatoma slapyvardžiu Sabrina_ed (ED – agentūra „Erotic dates“, kuriai ji atstovauja), liekna 21-erių metų šviesiaplaukė, baltoji, 165 centimetrų ūgio. Neslepiama, kad ji rūko, tačiau kliento prašoma gali ir nerūkyti, kalba rusų ir anglų kalbomis.

Seksualiais drabužėliais prisidengusios merginos profilyje palydovių kataloge pažymėta, kad rezervuojantiems Sabriną_ed galioja specialus pasiūlymas bei įvardijama, kokias paslaugas ji teikia: COB – vyras turi galimybę išsilieti ant palydovės kūno, DFK – prancūziški bučiniai, OWO – oralinis seksas be prezervatyvo, GFE – galimybė suvaidinti kliento merginą. Nurodyta, kad grupinio sekso Sabrina_ed nepraktikuoja, nors klientas, naudojęsis paslaugomis, atsiliepime tvirtina išbandęs Sabrinos_ed ir Stellos duetą. Gražuolė klientams pasiekiama trumposiomis žinutėmis anglų kalba per agentūrą.

DELFI susisiekus su agentūra trumpąja žinute ir pasiteiravus, ar pirmadienio vakarą trims valandoms galima rezervuoti Sabriną_ed, buvo nurodytas viešbutis, į kurį reiktų atvykti ir trijų valandų Sabrinos_ed paslaugų kaina – 450 eurų. Paklausus, ar Sabrina_ed – tikrai ta pati mergina, kuri pristatoma nuotraukoje, agentūra užtikrino, kad paslaugas suteiks būtent ji.

Tiesa, kataloge nurodyta, kad susitikimai su Sabrina_ed Paryžiuje galimi nuo rugsėjo 10 iki 21 dienos.

Ne visi klientai liko patenkinti

Sabrinos_ed klientai pasinaudojo galimybe jos profilyje palikti atsiliepimų. Tiesa, tokia katalogo funkcija gali naudotis tik registruoti tinklalapio vartotojai. Vienas iš jų jau yra parašęs net 50 atsiliepimų 50-iai skirtingų merginų.

Merginos paslaugomis naudojęsis klientas Cappadoce rugsėjo 12-ąją rašė, jog kambarys, kuriame mergina dirba, nedidelis, tačiau tvarkingas. Esą nuotrauka 90 procentų atitinka paslaugas teikiančios merginos išvaizdą. Vyras už valandą, praleistą drauge, sumokėjo 250 eurų.

„Jos plaukai šviesūs ir ilgi, tačiau ne tokie ilgi, kokie atrodo nuotraukoje, mažos krūtys ir labai gražus veidas. Ji nėra kilusi iš Bulgarijos, kaip nurodyta. Mergina atvykusi iš Lietuvos ir neblogai kalba angliškai“, – pastebėjo jis.

Klientas tvirtina, jog buvo pavargęs, tačiau su mergina išbandė misionieriaus pozą leisdamas Sabrinai_ed nustatyti tempą.

„Tai labai graži mergina, tačiau šiame kataloge yra ir kitų, kurios savo darbą dirba geriau“, – vertinimą baigė vienas jos klientų.

Tuo metu rugsėjo 16-ąją kitas klientas, pasivadinęs Chris75, Sabrinos_ed paslaugomis liko labiau patenkintas nei Cappadoce. Chiris75 rašė nesigailįs išsirinkęs Sabriną_ed, nors iš pradžių dvejojęs. Jis pažymi, kad gražuolės intymios vietos – depiliuotos. Klientas džiaugiasi, kad televizoriaus žiūrėjimas drauge nebuvo apmokestintas taip pat, kaip intymios paslaugos. Esą kitos palydovės apmokestina ir tai.

„Jos krūtys reaktyvinės ir speneliai jautrūs. Išbandęs pozą „69“ pajutau tikrą pragarą. Ji puikiai kalba angliškai ir yra jautri. Viskas prasidėjo masažu, o baigėsi dinamiškai. Bebaigiant ji tapo mis kauboje. Susitikimas su ja buvo labai mielas“, – rašė klientas.

Rugsėjo 18-ąją tame pačiame profilyje komentarą paliko ir klientas Pascal_94. Vyras tvirtino pasinaudojęs Sabrinos_ed ir Stellos duetu. Esą pirmenybę jis teikia Stellai. Neva jos krūtinė gražesnė, nors ir nenatūrali.

„Mergina esu šiek tiek nusivylęs. Teiravausi agentūroje, ar gali jie man suorganizuoti lesbiečių šou, mane patikino, kad palydovės bus biseksualios, tačiau jos tokios nebuvo. Tarpusavyje merginos kalbėjo rusiškai, o Sabrina_ed pūtė kramtomosios gumos burbulus ir tai mane erzino. Apibendrindamas galiu pasakyti, kad jos abi nebuvo labai dėmesingos klientui“, – ne ypač paslaugomis patenkintas liko ir Pascal_94.

Purtosi palydovės etiketės

Pati M. Daščenka tvirtino Paryžiuje rugsėjį neviešėjusi. Esą visą vasarą ji koncertavo drauge su grupės merginomis, o jos nuotraukos palydovių kataloguose neva atsiduria nebe pirmą kartą. Esą yra žmonių, norinčių Marinai pakenkti, todėl jie neva patalpina jos nuotraukas į intymias paslaugas siūlančių moterų katalogus.

„Pastaruoju metu buvau Vilniuje ir dabar esu senamiestyje. Ketvirtadienį turėsime koncertą“, – tikino ji.

Dainininkė atskleidė, kad jau ir anksčiau dėl nuotraukų, patalpintų į palydovių katalogus, kreipėsi į teisėsaugą, tačiau nieko nepešė. Esą nuvykusi pas pareigūnus ji bandė parodyti nuorodą internete, kur neva buvo įkeltos jos nuotraukos, tačiau negalėjo to padaryti, nes kataloge nuotraukos buvo pakeistos į kitos merginos.

„Nežinau, kodėl taip žmonės daro. Ne mano vienos nuotraukos yra naudojamos tokiems tikslams. Esu ne kartą ir pati mačiusi. Gal jie nori pritraukti daugiau klientų, gal čia tokia reklama...“ – pečiais gūžčiojo žinomos grupės narė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (163)