Apie gerbėjus nuliūdinusią žinią A. Pilypaitė pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Ji nurodė, kad sprendimą priėmė dėl pašlijusios sveikatos.

Šiuo įrašu ji leido pasidalinti ir su Delfi skaitytojais.

„Na štai, pirmi kartai atsitinka ir ne pačiu geriausiu būdu. Per mano ilgametę sceninę praktiką šią savaitę pirmą kartą teko atšaukti net 4 renginius, kuriuose turėjau dalyvauti.

Priimu tai kaip ženklą, kad reikia ir ilsėtis. Visiems sveikatos ir šviesos. Bet kitą savaitę pasistengsiu pasveikti ir susitikti su jumis suplanuotuose koncertuose“, – pažadėjo dainininkė.

Tarp renginių, kuriuose nedalyvaus A. Pilypaitė, yra ir labdaringas renginys „Leisk suknelei gyventi“, taip pat Kaišiadoryse turėjęs vykti Dalios Teišerskytės dainų ir poezijos vakaras.

Be to, šį savaitgalį dainininkė turėjo užimti ir dar vieną svarbią vietą – turėjo būti komisijos nare muzikiniame konkurse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją