Čia kurį laiką repetuoja ir laiką leidžia dalyvaujančių šalių atstovai. Na, o „Eurovizijos“ rengėjai nestokoja fantazijos, kaip dar labiau pritraukti žiūrovų dėmesį.

Štai atstovas Lietuvai „Eurovizijoje“ Silvester Belt turi dar vieną dainos „Luktelk“ versiją, kuri gali pasirodyti įdomi styginių instrumentų mėgėjams.

Oficialiame konkurso „Youtube“ kanale „Eurovision Song Contest“, turinčiame apie 5,8 mln sekėjų pasirodė dainos „Luktelk“ orkestrinė versija.

„Atėjo laikas Eurovizijai... Išskirtiniai pasirodymai, remiksai ir koveriai iš Malmės. Šiame vaizdo klipe lietuvis Silvester Belt atlieka savo dainos Luktelk orkestrinę versiją“, – pristatoma netikėta dainos, kurioje skamba lietuvių kalba, aranžuotė.

Komentatoriai negaili liaupsių ir tokiam dainos atlikimui. „Štai, kodėl „Eurovizija“ turi sugražinti orkestrą į konkursą“, „Ši versija tiesiog nežmoniška“, „Aš įsimylėjau Lietuvą. Tikrai, kokia graži kalba, šalis ir žmonės“, „Man ši daina niekada neatsibosta. Dievinu tą ramų balsą. O šioje versijoje girdima melancholija dar labiau žavi“, „Matau jį kaip potencialų nugalėtoją“, – „Eurovizijos“ gerbėjai liaupsino Silvester Belt.

Visas naujienas apie „Euroviziją“ sekite čia.