Iš atsitiktinai nufilmuotų ir paviešintų kadrų susidaro įspūdis, kad dainininkas vos paeina. Rusijos žiniasklaida popscenos grando sveikatos pablogėjimą sieja su neseniai pasidarytomis plastinėmis operacijomis, praneša „Unian“.

„Primadonas“ vos juda. Žavėjimasis plastinėms operacijoms F. Kirkorovui atsakančiai atsirūgo, rašo Rusijos propagandiniai kanalai.

Pirmiau paminėtame vaizdo įraše matyti, kad F. Kirkorovui sunku eiti, todėl jis laikosi įsikibęs greta einančio vyro rankos. Už jo eina dar vienas žmogus, veikiausiai pasiruošęs sugauti F. Kirkorovą, jeigu šis kristų.

Vaizdo įrašą galima pamatyti ČIA.

2023 m. balandžio mėnesį F. Kirkorovui buvo įsodinti implantai į sėdmenis. Bet čia Rusijos žvaigždė nesustojo – netrukus ryžosi dar vienai operacijai, per kurią buvo pašalinta dalis riebalų ir suformuotas pilvo presas.

F. Kirkorovas yra operavęsis ir krūtinę. Vis dėlto, kad ir kiek besioperuotų, amžius vis viena duoda apie save žinoti: šis atlikėjas vėlei papilnėjo ir anaiptol neatrodo kaip jaunuolis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)