Velso princas ir princesė naujausia nuotrauka pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“. Ją mergaitei padarė mama Kate Middleton.

„Su 9-uoju gimtadieniu, princese Charlotte!

Dėkojame už visas šiandien gautas malonias žinutes“, – į gerbėjus kreipėsi karališkoji šeima.

Delfi primena, kad prieš kurį laiką Velso princas ir princesė į socialinį tinklą įkėlė ir princo Louiso nuotrauką. Ja buvo minimas sūnaus 6-asis gimtadienis.

„Su šeštuoju gimtadieniu, prince Louisai, – rašė Kensingtono rūmai socialiniuose tinkluose X ir „Instagram“ greta berniuko nuotraukos. – Ačiū už mielus sveikinimus“.

Rūmų duomenimis, Kate pati fotografavo sūnų. Rūmai jau kelerius metus skelbia Kate, kuri yra aistringa fotografė, gimtadienių ar kitų šeimos švenčių proga darytas nuotraukas.

Po nuotrauka pasirodė ir ne vienas komentaras, tikinantis, kad jauniausias poros sūnus labai panašus į brolį George’ą. O kiti svarstė, kad pati K. Middleton pasidalino nuotrauka, o ne karališkieji rūmai.

„Žavinga. Su gimtadieniu, Lou. Beje, puiku, kad tiesiog pati paskelbkite tai socialiniuose tinkluose savo auditorijai. Daugiau neduokite savo nuotraukų agentūrų grifams“, – ragino karališkosios šeimos gerbėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją