Bene prieš porą mėnesių dukrą pagimdžiusi T. Vaškevičiūtė savo pirmagimę pavadino ypatingu vardu. Žurnale „Žmonės“ teigiama, kad jais suteiktas dvigubas – Onos Oros vardas.

„Negalvojau apie šį vardą, bet dukra pati jį pasirinko. Oną mes buvome numatę iš anksto, bet į nėštumo pabaigą pradėjome svarstyti: gal Barbora, Teodora, Dora... Staiga sakau Aleksandrui: „Mane traukia tik visų šių vardų galūnė – Ora“, – žurnalui „Žmonės“ pasakojo T. Vaškevičiūtė.

Delfi primena, kad aktorė T. Vaškevičiūtė su mylimuoju architektu kovo mėnesį susilaukė pirmosios atžalos. Porai gimė dukra.

Apie tai pranešė artimas aktorės bičiulis Gytis Ivanauskas, dalyvavęs Oskaro Koršunovo jubiliejaus šventėje.

Apie tai, kad laukia šeimos pagausėjimo, aktorė pranešė lapkritį nusifilmavusi „Tech Top 2023“ apdovanojimų ceremonijoje.

„Jaučiuosi laiminga ir be galo džiaugiuosi, kad pagaliau galėsiu išgyventi šią nuostabią patirtį. Niekada nežinojau, kad tai tikrai įvyks mano gyvenime, bet gyvenimas nepaliauja manęs stebinti. Tai tikrai yra viena didžiausių avantiūrų į kurią leidžiuosi ir labai stengsiuosi būti geriausia mama. Nors kurį laiką šį džiaugsmą norėjosi tyliai pasilaikyti tik sau, darbų gausoje tokios žinios nuslėpti jau nebepavyksta, tad pagaliau šiuo džiaugsmu galiu pasidalinti garsiai su visais“, – nauju gyvenimo etapu pasidžiaugė aktorė Toma Vaškevičiūtė.

Prieš pat metų pabaigą aktorė tapo „L’Officiel Lithuania“ kalėdinio numerio žvaigžde.

Garsi aktorė pateko ant žurnalo viršelio, kuriame įamžintas jautrus moters etapas – švelniai laikomas apvalėjantis nėščiosios pilvukas.

Negana to, ją nuotraukoje galima pamatyti ir su kitais ryškiais akcentais. Moters kojas dengia baltos spalvos audinys, kita kūno dalis taip pat išdažyta baltai.

O iš T. Vaškevičiūtės žodžių galima suprasti, kad ilgai laukta svajonė pagaliau išsipildė.

„Svajonės pildosi savo laiku“, – sakė aktorė.