Viešosios nuomonės ir rinkos tyrimų kompanijos „TNS-Gallup“ paskelbti duomenys rodo, populiariausių radijo stočių ketvertukas žiemą išliko tas pats. Po Lietuvos radijo labiausiai klausomų stočių trejetuke rikiuojasi „Lietus“ (12,88 proc.), „M-1“ (10,67 proc.) ir „Pūkas“ (9,10 proc.). Penktoje vietoje – pasikeitimai: „Radiocentras“ (7,68 proc.) išstūmė „Russkoje radio Baltija“ (7,58 proc.).

Šiek tiek pagerino savo pozicijas ir kita nacionalinio transliuotojo stotis – kultūrinę programą transliuojanti „Klasika“. Jos reitingai nežymiai pakilo nuo 0,6 proc. rudens mėnesiais iki 0,71 proc. žiemą. Nuolatinį klausytoją (0,35 proc.) jau turi ir rudenį pradėjusi veikti LRT radijo stotis „Opus“, transliuojanti muziką jaunimui.

Populiariausia radijo stotis – Lietuvos radijas – kaip ir anksčiau, labiausiai klausoma nuo ankstyvo ryto iki pat 15 valandos. Kartu su LR žiniomis šeštą valandą keliasi apie 170 tūkst. klausytojų, septintą – per 280 tūkst.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją