Kaip prisipažino atlikėjas, jam yra didelė garbė matyti užrašą "Delfinai" pirmoje radijo stoties M-1 “TOP 40” vietoje. “Prieš pusę metų nė nebūčiau patikėjęs tokia mūsų sėkme. Labai vertinu ir džiaugiuosiu, kad “Viskas Bus Gerai” šiuo metu yra pati populiariausia daina”, - sakė Stano.

Pirmieji du grupės hitai “Svajonės” ir “Žemyn” radijo stoties M-1 tope pakilo iki trečiosios vietos, bet naujasis grupės singlas susilaukė kol kas didžiausios sėkmės. “Viskas Bus Gerai” įveikė šešias savaites M-1 topo viršūnėje karaliavusią "HIM" dainą “Gone With The Sin”.

Paskutinį kartą lietuvių atlikėjo kompozicija pirmoje M-1 “TOP 40” vietoje buvo atsidūrusi 2000-ųjų metų spalį. Tai buvo Marijaus Mikutavičiaus hitas “Trys Milijonai”. O dar prieš tai – 1999 metų rugsėjį – pirmoje vietoje pabuvojo "Empti" kūrinys “Gera Mylėtis”.

Per pusantrų metų tokią aukštą ir svarbią poziciją pavyko pasiekti tik trims Lietuvos atstovams! Vakar, vasario 13-ąją, muzikinis duetas "Delfinai" buvo apdovanotas specialiais radijo stoties M-1 diplomais už pirmąją vietą M-1 "TOP 40".