Režisierius M.Verbiejus pasakoja, kad kurti klipą pastūmėjo prasmingi dainos žodžiai. „Esu tikras, kad be Dievo žmogaus gyvenimas negali nuskambėti. Atsispyriau nuo siurrealizmo idėjų, todėl klipe vaizduojama ne realybė, bet sapnų ir tikrovės persipynimas. Svarbus dalykas klipe – ironija. Nors pasakojimo vingiai liūdni, dramatiški, žiūrovas šypsosis“, - sako režisierius M.Verbiejus.

Jo teigimu, klipų Lietuvoje kuriama „tragiškai nedaug“, nes profesionaliam darbui trūksta pinigų. Kurdama dainos „Me Without You“ („Paukštis“) klipą, komanda dirbo iš entuziazmo.

„Filmavimo aikštelėje buvo labai įdomu ir linksma. Klipe pasirodome ne daug, tačiau filmavimasis užėmė nemažai laiko: makiažas, apranga, kelionė iki filmavimo vietos, pats filmavimas-fotografavimas“, - pasakoja grupės vokalistė Milda. – „Manau, klipas išėjo tikrai įspūdingas – spalvingas, vaizdus, daug minčių, daug veiksmo, įvairių efektų, metaforų, net fantastikos elementų. Aišku, jis įdomus ir dėl to, kad padarytas iš nuotraukų.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją