Iškiliausiais debiutantais Lietuvos muzikinėje padangėje "Bravo 2000" komisijai, kurią sudarė net 51 žiniasklaidos bei šou verslo atstovas, pasirodė vaikinų duetas "Delfinai".

"Nominacija už geriausią debiutą - tai vilties simbolis. Labai norėčiau, kad šį apdovanojimą gavusi grupė ateityje neapviltų savo draugų bei gerbėjų", - įteikdamas bronzinę "Bravo" statulėlę "Delfinams" linkėjo Lietuvos Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas.

"Labai malonu, kai tavo darbą kas nors įvertina", - atsiimdamas apdovanojimą džiaugėsi "Delfinų" lyderis Stano.

"Mes dirbam, mes turim", - rimtai sakė "Mango" merginos "Bravo 2000" komisijos pripažintos geriausia praėjusių metų pop muzikos grupe.

Tačiau daugiausiai "Bravo" statulėlių iš "Verslo centro 2000" sekmadienį išsinešė "Skamp" trijulė. Grupės albumas "Green" buvo pripažintas geriausiu 2000-ųjų albumu, grupės narys Viktoras Diawara pripažintas geriausiu praėjusių metų prodiuseriu, o pati grupė - geriausia Lietuvoje.

"Šiuos apdovanojimus skiriu tiems, kurie mumis netikėjo, tiems, kurie visuomet mus kritikavo, o labiausiai tiems, kurie sakė, kad "Skamp" niekada neišpopuliarins Lietuvos visame pasaulyje", - atsiimdamas apdovanojimus audringai sakė "Skamp" narys Viktoras Diawara.

"Jei nori būti elitas, turi būti populiarus", - sakė viena iš "Bravo 2000" apdovanojimų ceremonijos svečių žurnalistė Edita Mildažyti.

"Tačiau, kas man iš tos laimės ir iš tos garbės", - juokėsi Lietuvos šou verslo ryklys Arūnas Valinskas, paskirtas komisijos "Bravo 2000" garbės pirmininku.

Dar šmaikštesnis buvo Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, dar prieš atplėšdamas voką gyręsis žinąs, kas taps geriausiu praėjusiųjų metų atlikėju. Šis titulas, o taip pat ir geriausios praėjusių metų dainos atlikėjo apdovanojimas atiteko Marijui Mikutavičiui.

"Norėčiau padėkoti Ryčiui Cicinui, kad pirmas neparašė tokio himno, kaip daina "Trys milijonai", nes tada šis apdovanijimas būtų atitekęs jam. Ir gerai, kad gimiau lietuvoj, nes didesnėj šaly "Tris milijonus" būtų labai sunku surimuoti", - nuoširdžiai susijaudinęs dėkojo Marijus Mikutavičius.

Geriausia 2000-ųjų metų šokių muzikos grupe buvo pripažinti "Exem" vaikinai, kurių "Bravo 2000" apdovanojimų ceremonijoje nebuvo matyti. Bronzinės statulėlės atsiimti neatvyko ir "Skolos" premiją už nuopelnus Lietuvos muzikai gavę legendinės grupės "Hiperbolė" nariai, kurie šiuo metu išsisklaidę po įvairias pasaulio šalis.

Na, o už lietuviškos muzikos albumų platinimą "Auksinių ir platininių albumų vardu" pavadinta nominacija įteikta Aidžiui Jakimavičiui. "Mylėkit lietuvišką muziką, t.y. pirkit ją", - linkėjo lietuviškos muzikos leidėjus ir platintojus "Bravo 2000" apdovanojimų ceremonijoje atstovavęs A.Jakimavičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją