“Sweetas visada svajojo apie fotografiją, o dabar dar jo tėvai atidarė fotostudiją ir pakvietė dirbti. Jis ryžosi vykti ten ir įgyvendinti savo svajonę. Nesvarbu, kur Sweetas nebūtų, aš visada laikysiu jį savo grupės nariu. Atsisveikindamas pasakiau jam, kad kai tik sugalvos grįžti, jis vėl galės prisijungti prie “Delfinų”", - sakė grupės lyderis Stano.

Abu dueto nariai yra gimę tą pačią dieną - 1981 m. lapkričio 25-ąją, gal todėl juos siejo ne tik darbas, bet ir draugystė. “Man liūdna dėl to, kad išvyko ne tik grupės narys, bet ir geriausias mano draugas. Jau dabar man jo labai trūksta. Nors norėjau, kad Sweetas pasiliktų, nesu toks egoistas, kad bandyčiau jį atkalbėti nuo to, kas jam išties labai svarbu”, - sakė Stano.

Naujausiame “Delfinų” single, kuris radijo stotis pasieks netrukus, skamba Sweetui skirti Stano atsisveikinimo žodžiai. “Tikiu, kad ir būdamas toli, jis įtakos “Delfinų” kūrybą. Juk ne į Mėnulį išskrenda. Gal turės atostogų ir galės atvykti į įrašų sesijas ar klipų filmavimus. Pagaliau pažadėjo muzikines mintis siųsti man elektroniu paštu”, - optimistiškai sakė Stano.

Šiuo metu Stano įrašinėja naują “Delfinų” albumą. Jam padeda būrys kviestinių muzikantų, kurie dainininkui talkins ir koncertuose.